Deli in natisni

color #000000
color #000000

30.8.2019

Spoznajte izdelke Nana

Izdelki Nana bodo negovali vaš dom in vaše perilo.


 

Nega doma 

Ob uporabi čistil pogosto ne pomislimo na količino kemikalij, ki se ob tem dotaknejo naše kože in preidejo v telo, ostanejo celo na posodi in onesnažujejo naravo. Z izdelki Nana je to lahko drugače in boljše.
Nana detergent je okolju prijazen, biorazgradljiv, učinkovit in dišeč kot sveža sočna pomaranča, zeleno jabolko ali balzam. V 100% reciklirani plastenki zadostuje za 180 pomivanj posode in kuhinjskega pribora. Za seboj pusti higiensko čistočo in pri tem ohranja varnost vodnega življenja.


 

Detergenti za ročno pomivanje posode (735ml) so na voljo v naslednjih različicah balzam, zeleno jabolko in pomaranča. Če vam je ljub vonj pomaranče, ga boste prav tako našli v čistilu za kuhinjo in razmaščevanje (735ml).

Čistilo za steklene površine
Nana naravnost obožuje čiščenje prstnih odtisov, prahu in mastnih madežev, ki se prehitro znajdejo na steklenih površinah. Okolju prijazna, biorazgradljiva in učinkovita Nana vam zagotavlja čiste in bleščeče steklene površine.
Univerzalno čistilo (735ml) za univerzalno čistočo je v liniji zelene barve – izbirate lahko med zelenim čajem in zelenim jabolkom
Čistilo je okolju prijazno, biorazgradljivo in učinkovito čistilo, ki bo odišavilo prostor z vonjem zelenega čaja in zelenega jabolka. Nana ekološko univerzalno čistilo je primerno za vse pralne površine, njegova bogata vsebina se nahaja v 100% reciklirani in 735ml plastenki.

 

Čistilo za kopalnico
Če pa boste čistili kopalnico, kjer je sila pomembno predvsem odstranjevanje vodnega kamna, potem izberite čistilo za kopalnico v različicah zeleni čaj, divji cvet in limona.
Prav vsaka kopalnica in njen uporabnik ali uporabnica bi morala imeti učinkovito, a do okolja in zdravja neoporečno čistilo. Sploh ni potrebe po nakupu dveh, treh ali več čistil, da bi si zagotovili higiensko čistočo, dovolj je eno in to učinkovito ter hkrati prijazno do okolja. Čiščenje kopalnice z Nano bo v zadovoljstvo vam in vsemu živemu v naravi. Učinkovito, biološko razgradljivo čistilo, ki je brezkompromisno do umazanije, je na voljo v 100 % reciklirani, 735 ml embalaži.
Pri čiščenju kopalnice je neizbežno čistilo tudi čistilo za WC školjko, ki je pod blagovno znamko Nana na voljo v vonju limone, bora in sivke.

Čistilo za WC školjko
WC školjka je najbolj nepogrešljivi element vsakega doma, a hkrati najbolj nehvaležen in misel upirajoč, ko gre za njegovo čistočo. Ker vsak dan odplakne mnogo skrbi, si konec dneva zasluži malce higienske osvežitve, predvsem pa rednega čiščenja, ki ne zastruplja ribic in drugih rečnih bitjec. Za sprotno in redno osvežitev ter temeljito čiščenje izberite Nano, biološko razgradljivo in učinkovito čistilo za WC školjko, ki bo po uporabi zapustila sijajno školjko s prijetnim vonjem po sivki, boru ali sveži limoni.

Nega perila 

Premišljena izbira detergenta in mehčalca je pomembna za koži prijazno in čisto perilo. Nana detergenti in mehčalci za pranje perila so biorazgradljivi in zato naravi prijazni, nežni do perila in dotika s kožo, s svojo učinkovitostjo pa neusmiljeni do trdovratnih madežev, tudi pri pranju na nizkih temperaturah. Ker gre za lahke biološko razgradljive detergente, so primerni tudi za gospodinjstva s čistilno napravo. Družina izdelkov Nana je ena redkih, ki se ponaša z EU Ecolabel certifikatom, kjer je pomembna učinkovitost in okolju prijazna vsebina.
Družina izdelkov Nana ima na voljo 3 linije učinkovitih ekoloških detergentov za strojno in ročno pranje perila, v tekoči obliki kot tudi v obliki praška, ter 4 čudovite vonje mehčalcev.
Pralni prašek
Med uporabniki še vedno najbolj priljubljen pralni prašek v prahu, ko gre za odstranjevanje močnih madežev pri belem in barvastem perilu, je Nana detergent v obliki pralnega praška. Uporablja se za pranje vseh vrst belih in barvastih tkanin* in pri vseh temperaturah (30 – 95C).
V videzu prijetni in uporabi praktični dvo-kilogramski kartonski embalaži se nahaja ekološki, biorazgradljiv, a kar je za perilo še posebej pomembno – učinkovit pralni prašek. Na voljo je v treh dišavah za vaše perilo in ostale tkanine.
Z nakupom 2 kg pralnega praška Nana si boste zagotovili 26 pranj, oziroma 26 čistih, svežih in dišečih kupov mokrih oblek, ki jih bo toliko lepše obesiti, polikati, zložiti v omaro, še lepše pa nositi.
Nana ga ponuja na voljo v vonjih ravnovesje, osvežitev in sprostitev.
*Ne uporablja se pri zelo občutljivih tkaninah, kot so kašmir, volna in svila.


 

Tekoči detergent za pranje perila
Perilo brez madežev, brez neprijetnih vonjav, čisto, prijetno dišeče in še prijazno naravi – to ponuja Nana! Ekološki tekoči detergent Nana je učinkovit že pri nižjih temperaturah in povsem topen. Med pranjem se biorazgradljivi detergent popolnoma izplakne iz tkanine in za seboj ne pušča škodljivih ostankov, ne umazanije na tkaninah.
Uporablja se za pranje vseh vrst belih in barvastih tkanin* in pri vseh temperaturah (30 – 95C).
*Ne uporablja se pri zelo občutljivih tkaninah, kot so kašmir, volna in svila.
Na voljo je v treh dišavah za vaše perilo in ostale tkanine. Za tkanine bogata in ekološka neoporečna Nana v 100% reciklirani plastenki velikosti 1,5 litra zadostuje za 20 pranj.
Mehčalci za perilo
Po uporabi dermatološko testiranih in naravi prijaznih biološko razgradljivih praškov, sledi uporaba
okolju neoporečnega mehčalca. Za kar vam bo hvaležna predvsem narava. NANA mehčalci - MEHAK NAVDIH NARAVE, ki vsakič znova ustvarja trenutke NAVDIHA, RAVNOVESJA, RADOSTI IN LJUBEZNI. Z nežnim dotikom za mehkobo vaših oblačil in vonji lepih trenutkov življenja, ki vodijo do ustvarjalnega in hvaležnega sobivanja z naravo. Do tkanine nežna in ekološka vsebina 100% reciklirane plastenke (975 ml) zadostuje za 28 pranj.