Deli in natisni

color #000000
color #000000

30.8.2019

Prednosti izdelkov Nana

Izdelki Nana so učinkoviti, a imajo ob tem še druge prednosti:


 

ODLIČNA EKOLOŠKA UČINKOVITOST

Če ste se doslej pri čiščenju izogibali ekoloških čistil, boste NANA izdelke uporabljali navdušeni. NANA je namreč tista, ki popelje čistočo in prijaznost do vsega naravnega na višjo stopnjo - do visoke učinkovitosti, pri tem pa še vedno spoštuje potrebe čiste narave.
NANA izdelki ne vsebujejo nevarnih snovi: pesticidov v konzervansih, fosfatov, ftalatov , optičnih belil, mikroplastike, triklosana, aromatskih ogljikovodikov in drugih nedovoljenih naravi škodljivih snovi.

UGODNA CENA

Pomembna usmeritev pri razvoju NANA izdelkov nam je poleg visoke kvalitete, učinkovitosti in strogih ekoloških standardov, bila tudi sprejemljiva cena za potrošnika.

ECOLABEL CERTIFIKATI

Ecolabel certifikati krasijo le najučinkovitejše ekološke izdelke.

  • Vse površinsko aktivne snovi v NANA izdelkih so na osnovi rastlinskih olj s kontroliranim poreklom, ki so zlahka biorazgradljive.
  • Barvila dodana Ecolabel izdelkom se ne smejo kopičiti v organizmih. V NANA izdelkih uporabljamo barvila, ki so odobrena za uporabo v živilih.
  • Dodane dišave v NANA izdelkih so izdelane in obravnavane v skladu s kodeksom ravnanja združenja za dišave (IFRA kodeks).
  • Plastenke iz recikliranih materialov.
  • Dokazana učinkovitost NANA izdelkov v skladu s predpisanimi Ecolabel standardi.
  • NANA izdelki niso testirani na živalih in ne vsebujejo sestavin živalskega izvora.