Deli in natisni

color #000000
color #000000

3.9.2019

Sonett serija sensitiv

Sonnet sensitive iz skupine Sonett ne vsebuje sintetičnih dišav, konzervansov in barvil. Izdelki so še posebej nežni do kože in primerna za vse z občutljivo kožo. Poleg tega so brez vonja, veganski in 100% biorazgradljivi. V tej liniji najdete ekološka čistila, detergente in pralne praške.


 

Sonnet ponuja visoko kakovostne izdelke za pranje in čiščenje na naravni osnovi. Pralna sredstva linije Sonett Sensitive ne vsebujejo barvil, dišav, sintetičnih konzervansov, GSO sestavin ali kemijskih snovi za vezavo. Prav tako ne vsebujejo sintetičnih konzervansov in brez encimov, zato so nežni do kože, kar pomeni, da so primerni tudi za alergike in hkrati zaradi svoje popolne biološke razgradljivosti ohranjajo naravne vodne vire. Gre za veganske izdelke. Izdelki Sonett Sensitive so idealni za alergike. 

Katere izdelke najdete v liniji Sensitive?

Tekoči detergent Sensitiv
Je najbolje prodajan Sonett Sensitiv izdelek, saj omogoča modularni sistem pranja pri vseh temperaturah. Primerno je za vse tkanine ter tako pisana kot fina oblačila. Izdelek je brez petrokemičnih površinsko aktivnih snovi, brez encimov in genskega inženiringa. Vsebuje organsko sončnično olje, mila in je brez dišav.
Pralno sredstvo v prahu Color Sensitiv za pisane tkanine
Pralno sredstvo v prahu z ekološko pridelano kvilajo za odstranjevanje madežev je na voljo v 1,2 kg pakiranju. Primerno je za barvne in občutljive tkanine, izdelane iz bombaža, lanu, sintetičnih vlaken kot tudi mešanih tkanin. Perilo se opere zelo učinkovito tudi že pri temperaturi vode 20 °C, pralni prašek pa je nežen do barv. Ker je na voljo v koncentrirani obliki je zelo ekonomičen za uporabo. Vsebuje izključno rastlinska olja in dišave iz certificirane ekološke pridelave ter je veganski proizvod.

Kaj je kvilaja?

Južnoameriško drevo milovec.


 

Odlično čiščenje in nega tekstila iz volne in svile - olivno tekoče pralno sredstvo Sensitiv
Olivno tekoče pralno sredstvo Sensitiv je primerno za volno in svilo ter pranje pri temperaturi do 40 °C. Primeren je torej za občutljive tkanine kot tudi za alergike.
Uporablja se lahko v pralnem stroju kot pri ročnem pranju. Ekološko milo iz oljčnega olja, brez dišav, je idealna sestavina za pranje občutljivih tkanin iz svile in volne. Veganski proizvod vsebuje čisto rastlinsko milo iz bio olivnega olja in oljne ogrščice/sončničnega olja, sladkor in kokosovo olje ter prevrtinčeno vodo. Dragoceno olivno olje se predela v milo s čistilnimi, pomirjajočimi in vlažilnimi lastnostmi. Zaradi sladkornih tenzidov je izdelek enostaven za uporabo in primeren tudi za uporabo v trdi vodi. Izdelek je brez dišav, barvil in konzervansov ter 100% biorazgradljiv.
1 liter Sonett detergenta za volno in silo zadostuje za 17 pranj pri mehki in srednji trdoti vode in pri polnjenju cca 2,5kg.
Univerzalno čistilo iz čistih rastlinskih tenzidov – detergent Sensitiv
Detergent Sensitiv je na voljo brez dišav. Izbrana bio repična in sončnična olja v deteregentu se spremenijo v mila, ki služijo kot sredstvo za čiščenje z vsemi potrebnimi karakteristikami procesa pranja. Odstranjuje madeže in dobro opere oblačila.
Čisti rastlinski tenzidi iz sladkorja in alkoholnega sulfata iz kokosove maščobe. Kombinacija aktivnih čistilnih učinkovin ima odlične lastnosti razmaščevanja in je posebej nežna do kože. Univerzalno čistilo rez dišav čisti in neguje različne površine in se lahko uporablja tudi za čiščenje oken. Čistilo je koncentriramo in zato zelo ekonomično za uporabo.

Lastnosti čistila:

  • primerno za tla, ploščice, posodo, kuhinjsko pohištvo, avto in okna
  • 100% biorazgradljivo
  • brez dišav, barvil in konzervansov
  • zelo dobra združljivost s kožo
  • vrednost pH 7-8

V liniji Sensitiv boste našli tudi čistilo za pomivanje posode in pa milo za roke, ki bo po končanem čiščenju nežno očistilo vaše roke.