Deli in natisni

color #000000
color #000000

30.8.2018

Žulj? Kakšen žulj? Naj postanejo visoke petke vaš zaveznik in ne nočna mora.

Compeed® obliž za žulje ostane na mestu več kot 24 ur, hitro zaustavi bolečino in ščiti pred drgnjenjem. Obliži COMPEED® so na voljo v različnih oblikah in velikostih. COMPEED® lahko pomaga ne glede na velikost žulja ali mesto njegovega nastanka.
 

COMPEED® obliži za žulje za razliko od običajnih obližev zaprejo rano v celoti, s pomočjo tehnologije druge kože so zračni, s prekrivanjem izpostavljenih živčnih končičev pa v trenutku olajšajo boleči žulj. Obliž ustvari zračen in neprepusten vrhnji sloj, ki zagotavlja zaščito pred vodo, umazanijo in bakterijami. S tako vzpostavljenim optimalnim okoljem za celjenje rane nudijo obliži za žulje COMPEED® odlične pogoje za celjenju in hitrejše olajšanje bolečine kot običajni obliži.


 

COMPEED® hidrokoloidna tehnologija je aktivni gel z delci, ki vsrkajo odvečno vlago ter tako ohranjajo optimalno okolje za hitro celjenje.
COMPEED® obliž deluje kot druga koža. Poleg tega, da takoj olajša bolečino so posebne prednosti Compeed obližev za žulje še:
- 10x bolj olajša bolečino kot običajni obliži
- Omogoča hitro celjenje rane
- Na mestu ostane dlje kot običajni obliži
- Celjenje brez hrast in brazgotin
- Fleksibilnost: prilega se vsaki obliki stopala in se giblje z vami
- Transparenten in diskreten
- Ščiti pred vodo, umazanijo in bakterijami
COMPEED® - Bodite neustavljivi in uživajte v brezskrbnem gibanju!

Kaj je žulj?

Žulji se formirajo, ko drgnjenje na zgornji plasti povzroči, da se le-ta loči od druge plasti. Prostor med plastmi kože se napolni s tekočino, ki služi kot »blazina« za zaščito globljih tkiv pred dodatnimi poškodbami. Žulji so lahko izjemno boleči, in lahko, če jih ne tretiramo takoj, prekinejo naše dnevne aktivnosti.

Kaj povzroča žulje?

Žulje lahko povzroči nošenje novih čevljev ali poletne obutve brez nogavic pa tudi športna aktivnost, ki povzroča vročino, vlago in trenje. Vsak od teh treh dejavnikov poveča resnost ostalih, kar vodi do nastanka žuljev.