Deli in natisni

color #000000
color #000000

22.11.2017

Jejte zdravo in okusno hrano - izberite dmBio!

Zdravje je naše največje bogastvo. Zato je pomembno, kakšna živila vsakodnevno vnašamo v svoje telo.


Izdelki dmBio so ekološki, sledijo načelu trajnosti in so narejeni iz najkakovostnejših sestavin. Posebna pozornost je namenjena njihovemu izvoru, saj velika večina sestavin izvira iz ekološke pridelave.  


 🌿 NAŠE ZAHTEVE 🌿 


Skrbno izbrane surovine 

Pri izdelkih dmBio ne zagotavljamo le visoke kakovosti, temveč poudarjamo tudi družbeno odgovornost in način pridelave, ki je v sožitju z naravo. Surovine so naravnega okusa in izvirajo iz ekološke pridelave, zato so pridelane in obdelane posebej skrbno, ob tem pa je posebna pozornost namenjena trajnostnemu ravnanju z naravnimi viri.

Tesno sodelovanje z našimi partnerji

Sodelujemo z izkušenimi in certificirani partnerji s področja ekoloških živil. Skupaj z njimi želimo razviti širok osnovni sortiment prehranskih izdelkov, ki ga bodo nadgrajevali vedno novi, inovativni izdelki. Naš cilj je dolgoročno, zanesljivo in pravično partnersko sodelovanje, ki se bo odražalo v vseh naših izdelkih. Tesen partnerski odnos nam omogoča izmenjavo informacij o sestavinah in recepturah ter skupno uresničevanje novih idej na osnovi prehranskih trendov. Skupaj postavljamo nove standarde kakovosti na področju prehrane, ki jih neprestano preverjamo in izboljšujemo.

Varnost in preverjanje

Dobavitelji surovin in proizvajalci izdelkov dmBio morajo za pridobitev certifikata izpolnjevati vrsto strogih kriterijev ter spoštovati zakonodajo s področja prehrane.  Redno preverjamo njihove certifikate za pridelavo in proizvodnjo ekoloških živil, poleg tega pa izvajamo redne kontrole posameznih izdelkov dmBio, ki jih izvajajo priznani neodvisni inštituti. Tako lahko zagotavljamo, da vsi izdelki izpolnjujejo naše stroge zahteve po kakovosti in so v skladu z zakonodajo.

Označevanje

Na izdelkih dmBio boste našli odtisnjene tri različne logotipe, ki zagotavljajo, da je živilo ekološkega izvora. Pri označevanju ekoloških živil, proizvedenih v članicah EU, ki ustrezajo zahtevanim standardom, je obveza uporaba evropskega logotipa - Evrolista, ki ga boste prepoznali po zeleni barvi in obliki lista, sestavljenega iz 12 belih zvezd. Ob Evrolistu pa boste našli tudi navedbo kraja pridelave sestavin in številko organa, pristojnega za nadzor.