Deli in natisni

color #000000
color #000000

14.1.2020

Magnezij iz ekološke pridelave

Se vam je že kdaj zgodilo, da so vas sredi spanja zbudili krči? Kaj pa trzanje mišic, slab spanec, migrene, izčrpanost?


 

Če vas je kateri od naštetih simptomov že doletel, potem veste, da občutki niso prav nič prijetni. S točno takšnimi znaki se vsakodnevno srečuje tudi velika večina Slovencev. Alarmantno pa je to, da kar 80 % ljudi s svojo prehrano ne dobi enega najpomembnejših mineralov, ki je nujen za normalno delovanje kar 300 procesov v telesu. Ta mineral je magnezij.
Dovolj magnezija prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, sproščanju energije pri presnovi, delovanju živčnega sistema in mišic, normalnemu psihološkemu delovanju, ohranjanju zdravih kosti in zob.


 

Priporočen dnevni vnos magnezija je 375 mg – ženske ga običajno potrebujejo nekoliko manj kot moški. Dobri viri magnezija v prehrani so bučna semena, arašidovo maslo, mandlji, špinača, divji riž, ovseni kosmiči ... A včasih nam preprosto ne uspe misliti na vse, zato ni nič narobe, če posežemo po prehranskih dopolnilih, ki nam brez posebnega truda lahko zagotovijo, da so naše dnevne potrebe po magneziju pokrite.
Ravno zato, ker so naravni in organski viri mineralov človeku najbolj prijazni, so v Malinci poskrbeli za prav takšen magnezij. Razvili so magnezij iz naravnega vira in z ekološkim certifikatom. Ta oblika magnezija poskrbi za dnevne potrebe tega izredno pomembnega minerala v tvojem telesu.  

Prehransko dopolnilo z ekološkim certifikatom

Se sprašujete, kako lahko ima prehransko dopolnilo ekološki certifikat in to celo takšen mineral, kot je magnezij? Čisto preprosto. Gre namreč za magnezij, kakršnega Slovenija še ne pozna.
Malincin magnezij iz ekološke pridelave je 100 % naraven, veganski izdelek, brez glutena, laktoze in sladkorjev ter brez polnil in drugih dodatkov.
Pridobljen je iz 100 % morske trave. Gre za vrsto Ulva lactuca, ki je bogata z magnezijem in drugimi pomembnimi snovmi, kot sta kalcij in železo. Potencial, ki ga imajo morske alge v človekovi prehrani je že dolgo znan, raziskave pa so objavljene tudi v publikaciji International food research journal.
Če vam odpravljanje zgoraj omenjenih simptomov pomeni veliko, hkrati pa želite v svoje telo vnesti naravno in učinkovito obliko magnezija, potem vam priporočamo uporabo naravnega Magnezija iz ekološke pridelave iz Malince.
 

Na voljo v vseh prodajalnah dm.