Deli in natisni

color #000000
color #000000

4.11.2019

Vitamini v spreju

Samo hrana včasih ni dovolj. Osnovni vir vitaminov, mineralov in drugih hranil je seveda hrana, vendar so posamezniki, situacije ali zdravstvene težave, ko je treba prehrano dopolniti z nujno potrebnimi hranili. V teh primerih je smiselno poseči po prehranskih dopolnilih. Ustna pršila so dobra rešitev, saj so izjemo učinkovita, enostavna za uporabo in okusna. Zato so superiorna alternativa tabletam in kapsulam, ki jih povrh vsega nekateri od nas, zlasti otroci in starejši, težko požirajo. Če k temu dodamo še občutno povečanje števila prebavnih težav, bolezni kot so sindrom razdražljivega črevesja, Crohnova bolezen in celiakija, je nujno poiskati učinkovit, alternativni način dopolnjevanja prehrane.


 

Ustna pršila – najboljša absorpcija

Enostavno, hitro, predvsem pa učinkovito.
Ustna pršila BetterYou zagotavljajo izjemno absorpcijo mikrohranil, ki je tablete, kapsule in kapljice preprosto ne morejo.
Popršimo pod jezik ali na notranjo stran ličnic. Odrasel človek ima v ustih približno 200 kvadratnih centimetrov dobro prepustne ustne sluznice, prepredene z ogromno žilic, skozi katere vitamini in minerali iz ustnih pršil preidejo neposredno v krvni obtok. Absorpcija je zato hitrejša in boljša, izkoristek in učinek pa posledično večji.


 

Zakaj izbrati BetterYou ustna pršila?

So pionirji podjezičnega vnosa vitaminov, mineralov in drugih hranil v obliki ustnih pršil ter čezkožni (transdermalni) vnos magnezija.
Z veliko strastjo iščejo sestavine, ki se odlično absorbirajo in jih telo učinkovito in takoj uporabi. Povsod, kjer je to mogoče, uporabljajo sestavine iz naravnih živil.
Vsi izdelki so proizvedeni po strogih farmacevtskih (GMP) standardih.
Veliko vlagajo v raziskave in sodeluje s priznanimi klinikami in univerzami. Spadajo med vodilne proizvajalce dopolnil po številu raziskav, povezanih z njihovimi izdelki. Neodvisne in verodostojne znanstvene raziskave dokazujejo, da izdelki BetterYou ne le dejansko delujejo, temveč so med najučinkovitejšimi na trgu.
Varnost izdelkov in koncentracija aktivnih učinkovin sta testirani v neodvisnem, mednarodno priznanem laboratoriju za vsako posamezno serijo, še preden gre na trg. Izdelki vsebujejo vitamine naravnega izvora in ne vsebujejo umetnih sladil, arom in barvil. So zobem prijazni.

Večkrat nagrajeni izdelki

Zaradi naštetega so bili izdelki BetterYou večkrat nagrajeni. Posamezniki in organizacije so jih prepoznali kot inovativno, sodobno in predvsem učinkovito pomoč pri skrbi za dobro zdravje.


 

Vsa ustna pršila BetterYou najdete v dm prodajalnah: 
 

  • DLuxi – vitamin D v različnih koncentracijah
  • Boost – vitamin B12
  • Multivitamini za otroke in odrasle
  • Železo v spreju
  • Vegan health – kombinacija D, B12, železa in joda