Deli in natisni

color #000000
color #000000

30.10.2019

Zdrav kruhek po športnih aktivnostih

Kruhki so pripravljeni iz različnih sestavin, saj si želimo različnih okusov in imamo različne potrebe po njih ter so brez konzervansov. Popularne polnozrnate žitarice, pospešujejo metabolizem in pomagajo pri vzdrževanju vitke postave, medtem ko se vlaknine, minerali in vitamin popolnoma prilegajo zdravemu načinu prehrane. 


 

Najbolj poznan med njimi je zagotovo PROTEINSKI KRUH, bogat z velikim deležem beljakovin in vlaknin iz pšenice in graha. Ima 3,2 krat več beljakovin in do 82% manj ogljikovih hidratov kot običajni polnozrnati rženi kruh. Je zelo priljubljen po napornih treningih ali fitnesu ter idealen za zjutraj in pozno zvečer. Njegova vsebina zagotavlja optimalen vnos vseh potrebnih sestavin za doseganje in vzdrževanje vitke postave in dobrega mišičnega obsega.
Proteinski kruhek je tudi v kombinaciji s korenjem ali orehi.

BIO CHIA KRUH

Pripravljen iz ržene moke, chia semeni in semeni zlatega lanu. Je bogat z vlakninami in naravnim virom omega-3 maščobnih kislin ter ekološko pridelano. Je izredno okusen tudi ko je opečen v toasterju. Primeren je za pripravo sendviča, kanapeja, kot priloga k glavni jedi in solati.

BIO LANENI KRUH

Pripravljen iz rženega zdroba, semen lanu in ima visok delež vlaknin. Vsebuje naravno vzgojene organske sestavine, je brez dodanih umetnih kemikalij, gnojil in konzervansov. Je sveže mleto v lastnem mlinu. ter ekološko pridelano.

Lastnosti, ki jih dajejo TRAJNI KRUHKI:

  • naravne sestavine
  • brez konzervansov, umetnih barvil in arom
  • visoka vsebnost vlaknin ali beljakovin
  • dolga življenska doba