Deli in natisni

color #000000
color #000000

14.10.2019

SkinAge Collagen Advanced 5000 in SkinAge Collagen powder

Kombinacija kolagena, hialuronske kisline in resveratrola hrani kožo od znotraj, vitamin C pa pomaga pri normalni tvorbi kolagena. Telo s staranjem izgublja sposobnost tvorbe kolagena in hialuronske kisline, kar privede do zmanjšanja elastičnosti in prožnosti kože, ki na koncu privede do nastanka gub in staranja kože. Kolagenska vlakna se s staranjem začnejo razdvajati, medcelični prostori, ki so zapolnjeni s hialuronsko kislino pa se zmanjšajo in postanejo prazni.


 

Z jemanjem Skinage Collagen Advanced je zagotovljen vnos kolagena in hialuronske kisline v telo. Tekoča oblika kolagena omogoča hitrejšo absorpcijo in bistveno večjo biološko uporabnost, ki dolgoročno pripreva k lepoti Vaše kože.
Skinage Collagen Advanced vsebuje tudi resveratrol iz grozdne lupinice ter vitamin C, ki je ključnega pomena za sintezo kolagena za normalno funkcijo kože in zaščito celic pred okisdativnim stresom.
 

Hialuronska kislina je naravna učinkovina prisotna v človeškem organizmu in sicer, največ v koži. Znano je, da zelo dobro veže vodo in jo absorbira, njena glavna vloga pa je da hrani in hidratizira kolagen. S staranjem celice gubijo sposobnost tvorbe hialuronske kisline in posledično, koža začne izgubljati prožnost, ki privede do nastanka gub.


 

Uporaba SkinAge Collagen powder: Dve dozirni žlički prahu vmešajte v vodo, sok, jogurt, mleko, kakav ali čaj in počakajte, da se dobro raztopi in zaužijte enkrat na dan.