Deli in natisni

color #000000
color #000000

14.10.2019

Barebells Functional Foods

Barebells je podjetje s funkcionalno prehrano, ki deluje že od leta 2016. Ponuja slasten nabor prigrizkov z dodanimi beljakovinami ter alternativo zajtrku in sladicam brez kompromisov na račun okusa. Tako okus kot oblika črpata navdih iz petdesetih let prejšnjega stoletja v ZDA.
 

Od ustanovitve leta 2016 je podjetje Barebells hitro raslo in je sedaj na voljo v več kot 35 državah, kjer ponuja prigrizke z dodanimi beljakovinami v različnih kategorijah. Prigrizki z dodanimi beljakovinami Barebells so resnična poslastica za vse, ki želijo razveseliti svoje brbončice. Izdelki imajo dodane beljakovine, zato so še posebej primerni za športne in fitnes navdušence.

Beljakovinske ploščice Barebells

100-odstotna žvečljiva okusnost v več klasičnih okusih. Beljakovinske ploščice Barebells so bile zasnovane, da zadovoljijo vaše brbončice in mišice. Vse ploščice imajo nizko vsebnost sladkorja in vsebujejo 20 gramov beljakovin.

 

Mlečni napitki Barebells 

Slastni mlečni napitki Barebells s 24 grami beljakovin na porcijo so na voljo v več kremastih okusih, ki se jim ni možno upreti. Napitki ne vsebujejo laktoze in dodanega sladkorja. 100-odstotno Barebellistično!


 

Zakaj so beljakovine pomembne?

Telesna dejavnost poveča porabo beljakovin v mišicah. Zelo intenzivna vadba lahko povzroči tudi hitrejše propadanje mišic, zato se morajo le-te obnavljati. Beljakovine pripomorejo k rasti in vzdrževanju mišic, zato je vnos beljakovin zelo pomemben pri telesni vadbi. Izdelki Barebells z dodanimi beljakovinami so tako odlična izbira za pred, med in po telesni vadbi oziroma kadar koli si vaše brbončice zaželijo nekaj posebnega.