Deli in natisni

color #000000
color #000000

11.9.2019

Beljakovinska ploščica Warrior Crunch v vsako torbico

Ne glede na to, kako zelo disciplinirano ste si zastavili urnik, za hrano vedno zmanjka časa ali priložnosti. Ali se razvleče kak sestanek, ali je treba nujno rešiti kako težavo, ali odpove varuška – skratka žal pogosto žrtvujemo svoj čas za kakovosten obrok.


 

A to ni najboljša strategija, saj redno izpuščanje obrokov že zelo hitro izstavi račun: bodisi nam začne primanjkovati energije ali celo mikrohranil ali pa se, ko enkrat pridemo do mize oziroma hladilnika, najemo kot zelo lačni, torej preveč.
Zato je vedno dobro imeti rezervni načrt. Beljakovinska ploščica Warrior Crunch bo vedno odlična rešitev za obrok, za katerega nam je zmanjkalo časa: pojemo jo lahko v avtu ali za pisalno mizo.
Beljakovinske ploščice Warrior Crunch so prava poslastica, hkrati pa imajo izjemen hranilni profil. Z beljakovinsko ploščico Warrior Crunch boste zadostili potrebam po beljakovinah, hkrati pa ostali na minimalni količini sladkorja. Ne samo za vitkost in zdravje, taka hranilna sestava vam pomaga obdržati koncentracijo in mentalno čilost, ki jo pri svojem delu potrebujete.