Deli in natisni

color #000000
color #000000

11.9.2019

Beljakovine kot posladek

Povsem napačno je prepričanje, da so beljakovine bolj za moške. Tudi ženske moramo skrbeti za zadosten vnos! To še posebej velja za športnice, tiste, ki hujšate, ste pod stresom zaradi projektov v službi in podobno. Če telo nima na razpolago dovolj beljakovin, jih bo začelo pridobivati iz lastnih »zalog« in opustilo skrb za »nebistvena« tkiva: lase, nohte in podobno.


 

Najboljši viri beljakovin v hrani so predvsem meso, ribe, jajca in nekateri mlečni izdelki, kot na primer skuta. A ko ste na poti, v službi ali preprosto nimate časa za obrok, lahko posežete po beljakovinskih ploščicah Warrior Crunch.
Beljakovinske ploščice Warrior Crunch imajo fantastičen hranilni profil, hkrati pa so tako slastne, da človek pozabi, da v rokah drži funkcionalen obrok, ki bo trdna opora potrebam telesa.


 

20 g beljakovin in manj kot 3 g sladkorja
 

Beljakovinske ploščice Warrior Crunch imajo 64 g, od tega pa 20 g beljakovin – to je skoraj toliko beljakovin kot jih imajo tri jajca ali kos piščančjih prsi. So visoko beljakovinski in nizko hidratni posladki, ki s svojo bogato teksturo očarajo še tako zahtevne sladkosnede. Te ploščice so namreč sestavljene iz treh plasti: sredice, karamelnega polnila z dodatkom hrustljavih kroglic in slastnega čokoladnega preliva.


 

4 slastnih okusov
 

Beljakovinske ploščice Warrior Crunch so na voljo v petih slastnih okusih, med katerimi lahko vsakdo najde svojega najljubšega. Izbirate lahko med naslednjimi kombinacijami: hrustljava bela čokolada, malinovo-limonina skutina torta, mlečna čokolada s kokosom in temna čokolada z arašidovim maslom.