Deli in natisni

color #000000
color #000000

29.7.2019

BYE BYE, odvečna voda!

Naše telo vsebuje cca. 70 % vode, ki jo potrebuje za normalno delovanje vseh funkcij. Do težave pa pride, ko se v določenih delih telesa prične kopičiti prekomerna količina vode in se začnemo soočati s povišano telesno težo, zatekanjem gležnjev, stopal, obraza in rok, napihnjenostjo ter mišičnimi krči. Gre za nadležne težave in če med njimi prepoznate svoje, berite dalje!


 


 

Zastajanje vode v telesu je lahko posledica menopavze, hormonskega neravnovesja, utrujenosti in nezdravega življenjskega sloga, kar lahko vodi do razvoja resnejših obolenj. 


 


BABE’S BYE BYE WATER napitek s svojim omamnim okusom po ananasu in kombinacijo vrhunskih sestavin z aktivnimi učinkovinami podpira eliminacijske funkcije, pomaga pri kontroli telesne teže zaradi zastajanja vode, podpira funkcije urinarnega trakta in uravnava potenje.


 

Kako do želenih rezultatov?
1. Vsak dan si v kozarec vode dozirajte 2 merici (10 g) BABE’S BYE BYE WATER napitka. Z eno merico zaužijete 100 mg izvlečka koprive in 100 mg izvlečka bezga, ki poskrbita za izločanje odvečne vode iz telesa in hitrejše izgubljanje kilogramov.
2. Poskrbite, da se boste dovolj gibali.
3. Izogibajte se dolgotrajnemu stanju na mestu ali sedenju.
4. Zmanjšajte vnos soli z izogibanjem hrane, ki vsebuje veliko soli.