Deli in natisni

color #000000
color #000000

9.7.2019

Za veliko energije, odlično presnovo in rast ter regeneracijo celic

Se počutite utrujeni, šibki in bi z veseljem imeli več energije?
 


To je velikokrat znak za pomanjkanje vitaminov iz B-skupine. Kadar jih imamo dovolj, je naša presnova odlična, zato smo tudi polni energije, obnova celic je hitrejša, telo pa proizvaja dovolj hormonov sreče.
Brez vitaminov B, ne bi bilo obnove in rasti celic, zaradi premalo novih krvnih celic v kostnem mozgu pa smo tudi slabokrvni.
Pomanjkanje B vitaminov je ključno za delovanje našega živčevja in možganov. Kadar nam jih primanjkuje, smo bolj razdražljivi, nemirni, slabe volje, depresivni, ter na slabem spancu. Posledica je tudi slabše nastajanje novih celic (za njihovo rast in popravilo), tudi imunskih, zaradi česar smo bolj izpostavljeni okužbam.


 


Večina ljudi misli, da so B vitamini odlični le za lepe lase in nohte, vendar imajo veliko bolj kompleksno delovanje.
Pomanjkanje se vsekakor kaže tudi tako, da imamo krhke lomljive lase, da nam izpadajo, da so naši nohti lomljivi, mehki, da imamo izpuščaje na koži, srbečico in hrapavo kožo.

Torej B kompleks lahko uporabljajo nosečnice, otroci, starejši, poslovneži, vsi, ki imajo težave s črevesjem, z živčevjem, s kožo, lasmi, nohti,… 

Prednost liposomskega B kompleksa je v tem, da gre za dostavo direktno do celic v tankem črevesju, tako da gre za maksimalno učinkovitost.
Lahko pa naredite še mali test, da boste videli, koliko B vitaminov vaše telo uporabi in koliko jih gre z urinom ven iz telesa. Če boste po uživanju B kompleksa opazili bolj obarvan urin, ga vaše telo izloči tudi z urinom. Pri uživanju liposomskega B kompleksa ne boste opazili obarvanosti urina.