Deli in natisni

color #000000
color #000000

8.7.2019

Zakaj je pomembno, da imamo v naprej pripravljene obroke?

Čas mineva, prav tako tudi leta in kar naenkrat ugotovimo, da se nam je v le nekaj letih nabralo kar precej odvečnih kilogramov. Zdi se nam, da nismo nič spremenili, jedli in vse počeli kot po navadi, zato se sprašujemo, »le kako je to mogoče?!« Če pa dobro premislimo, pa smo mnogi zaradi hitrega tempa življenja veliko slabše organizirani, naše prehranske navade so usmerjene predvsem na pozne popoldanske in večerne ure. Vse to pa vodi v debelost.


 

V naprej pripravljeni obroki

Odvečnim kilogramom in nabiranju maščob okrog trebuha se lahko izognemo z v naprej pripravljenimi obroki. Pri načrtovanju hrane in zmanjševanju telesne teže so zelo učinkoviti tudi pripravljeni uravnoteženi obroki Enemon Slim&Fit shake-i, z 20 g beljakovin in z veliko prehranskih vlaknin ter vitamini in minerali. Uporabljajo se lahko za zajtrk, malico ali večerjo ter za hitrejšo regeneracijo pri športni aktivnosti. Enemon Slim&Fit izdelki so vedno s teboj, ko nimaš časa pripraviti obroka in ko se ti mudi. Torej, nič več lačni med delovnim časom in poslovnimi sestanki. V torbi te vedno čaka Enemon Fit&Slim ploščica ali shake, ki ni le uravnotežen obrok temveč tudi kot pomoč pri zniževanju telesne teže. In ne glede na to, da smo že z velikim korakom zakorakali v vroče poletje, je še vedno čas, da izgubiš nekaj odvečnih kilogramov in uravnoteženo prehranjevanje nadaljuješ tudi na dopustu. 


 

Ne pozabi

3-5 obrokov na dan ohranja vitalnost telesa in Enemon Slim&Fit izdelki poskrbijo za tvoj zajtrk, malico in večerjo. So kot prijatelj, ko je s teboj vedno, ko ga potrebuješ.