Deli in natisni

color #000000
color #000000

28.3.2019

Vrhunska olja slovenske proizvodnje

Predstavljamo nove izdelke vrhunske kakovosti, ki v vaš dom prinašajo okuse Primorske in Štajersko-Prekmurske regije. 


 

Bučno olje 

Ime štajersko prekmursko bučno olje Slovenija je zaščiteno v EU. Pridelano je izključno iz bučnih semen najboljše kvalitete s temeljitim nadzorom proizvodnega procesa po tradicionalnem postopku.

Štajersko- Prekmursko Bučno olje, svetlo Kocbek 0,75 L

Svetla bučna olja so narejena pri postopku toplega stiskanja, semena se meljejo v valjčnem mlinu, kjer sta valja iz kovine. Zaradi njegove kvalitete z njim ustvarjajo tudi kuharski mojstri. 

Štajersko- Prekmursko Bučno olje, temno Kocbek 0,25 L

Postopek toplega stiskanja daje temnemu olju značilen močan karakter, izrazit prijeten okus in vonj pa ga naredita tako posebnega.


 

vir: https://kocbek.si/ 

Oljčno olje 

Cuvee ekstra deviško oljčno olje 0,5 L

Linija oljčnih olj Cuvée je proizvod skrbno izbranih sort oljk, ki so bile skozi zgodovino pripeljane na naše območje iz različnih sredozemskih držav. Aroma olja je rahlo sadežna, s sledovi trave in mandeljev. Olje se odlično poda vsem tipom jedi. Njegova posebnost je, da je obrano in predelano v samo štirih urah, kar omogoča doseganje najvišje kakovosti in premium okus.  

Gold ekstra deviško oljčno olje 0,5 L

Olje linije Gold je sestavljeno iz različnih tipičnih istrskih sort oljk, kot so Buga, Piranska črnica, Istrska belica in Štora. Prepustite se občutku sladkobe, kateri sledita uravnotežena grenkoba in pikantnost, v kateri do izraza pride pridih začinjenih zelenih mandeljev in rahla aroma artičok. Olje katerega barva se prelevi v zlato.


 

vir:http://lisjak.com/ 

Izdelki so na voljo v dm prodajalnah!