Deli in natisni

color #000000
color #000000

Prodaja

V Sloveniji imamo skupno 84 poslovalnic v vseh geografskih regijah, v katerih je zaposlenih več kot 460 sodelavk in sodelavcev.
 

Pri delu v prodaji nas vodi skupni cilj, omogočiti svojim strankam, da se med nakupovanjem pri nas počutijo sproščeno in udobno, zato tudi delo ekipe poslovalnice poteka na način, da je cilj dosežen. 

Resnične potrebe kupcev želimo razumeti kot lastne potrebe. 


 


 

Prodajalec/ka

Je v vsakodnevnem stiku s strankami in posledično najbolj vidno predstavlja dm znamko. Delo v naših poslovalnicah obsega skrb za tekoče delovanje procesov, delo na blagajni, urejanje in polnjenje poslovalnice ter izvajanje kvalitetnega svetovanja strankam na vseh sortimentih. Za svetovanje se prodajno osebje izobražuje na internih usposabljanjih in delavnicah.
Svojim kupcem želimo omogočiti najboljšo nakupno izkušnjo, ki vključuje prijazen in spoštljiv odnos ter zadovoljevanje njihovih potreb.
 

Vodja poslovalnice

Je zadolžen/a za nemoteno delovanje poslovalnice, kar ne zajema le ravnanj z blagom in dela na blagajni, temveč tudi skrb za razvoj in pozitivno vzdušje ekipe sodelavk in sodelavcev. Ima dodatno odgovornost mentorstva in uvajanja novih sodelavcev v poslovalnici, hkrati pa skrbi tudi za lasten strokovni razvoj na internih seminarjih in delavnicah.


 

Mnenja naših sodelavcev