Približaj
58 5
1
color #000000

babylove posodica za shranjevanje dude

Za enostavno dezinfekcijo v mikrovalovni pečici.

Več informacij

Posodica omogoča higienično shranjevanje dud vseh velikosti. Posodica je narejena iz kakovostnega, nezlomljivega umetnega materiala, ki ne vsebuje bisfenola A in PVC.

Izdelke babylove redno kontrolirajo priznani neodvisni strokovnjaki.

Dezinfekcija v mikrovalovni pečici: V spodnji del posodice natočite 2 čajni žlički vode ter postavite dudo v za to predviden del (glejte sliko). Posodico zaprite in jo za 60 sekund postavite v mikrovalovno pečico na najvišjo stopnjo (vendar na največ 800 Watt). Počakajte 2 minuti, da se posodica ohladi in odstranite morebitno tekočino. Upoštevajte navodila za uporabo mikrovalovne pečice in pred dezinfekcijo v mikrovalovni pečici preverite, ali je duda vašega otroka sploh primerna za njo. Vse tolažilne dude babylove lahko dezinficirate v mikrovalovni pečici.

Čiščenje in shranjevanje: Posodico čistite z vlažno krpo, bolj trdovratne madeže pa izperite pod vročo vodo.

Pomembno za varnost vašega otroka: Posodica ni igrača, zato naj se otrok z njo ne igra brez nadzora. Pred vsako uporabo preglejte posodico in jo ob prvih znakih pomanjkljivosti ali poškodb zamenjajte z novo. Shranite embalažo. V primeru reklamacije posodico vrnite skupaj z embalažo.