Približaj
58 5
1
color #000000

babylove silikonski cucelj proti kolikam, velikost M, 2 kosa

babylove silikonski cucelj z ventilom proti kolikam omogoča nemoteno pitje in preprečuje požiranje zraka. S tem zmanjšamo možnosti nastanka kolik pri dojenčkih. Primerno za vse standardne stekleničke (razen za stekleničke s širokim vratom).

Več informacij

Iz skrbno izbranih, preizkušenih materialov. Ustreza varnostni normi EN 14350. babylove izdelke redno kontrolirajo priznani, neodvisni inštituti.

Hitrost pretoka hrane je odvisna od vrste hrane in otrokovega načina sesanja.

Za varnost in zdravje vašega otroka - opozorila: dojenje je za vašega otroka najboljše. Ta izdelek se lahko uporablja samo pod nadzorom odraslih. Cucelj se ne sme uporabljati kot nadomestek za dudo. Stalno ali dolgotrajno pitje lahko povzroča zobno gnilobo (karies). Pred hranjenjem vedno preverite temperaturo hrane. Pred vsako uporabo preverite cucelj in ga povlecite na vse strani - še posebej v obdobju začetka rasti zob. V primeru obrabe ali poškodb ga zavrzite. Iz higienskih in varnostnih razlogov cuclja ne uporabljajte več kot 4-8 tednov.

Silikonski cuclji so preprosti za čiščenje, uporabo, se prekomerno ne obrabljajo in so higienični. Cucelj zamenjajte takoj, ko so opazni odtisi zob ali raztrganine, saj obstaja nevarnost, da bi otrok posamezne dele odgriznil ali pogoltnil.
 

V primeru reklamacije cucelj vrnite skupaj z embalažo.