Približaj
58 5
1
color #000000

babylove igrača za razvoj motorike - obroč

Za otroke od dopolnjenega 3. meseca starosti.

Več informacij

Igrača je sestavljena iz več premičnih delov, ki jih otrok lahko poljubno premika in oblikuje (glejte slike na hrbtni strani embalaže). Za otroke je zanimiva različna sestava materialov. Igrača spodbuja čutila za tip.

Iz skrbno izbranih materialov.

100 % kakovostna, stabilna umetna masa.

Ustreza varnostnim normam EN 71-1, -2, -3, -9.

babylove izdelke redno kontrolirajo priznani neodvisni testni inštituti. Vsi uporabljeni materiali in barve ustrezajo evropskim normam za varnost otroških igrač.

Uporaba: babylove igrača za razvoj motorike – obroč v več pogledih spodbuja čute vašega dojenčka. Barvni kontrasti spodbujajo zaznavanje barv. Gibljivost posameznih elementov otroka spodbudi k oblikovanju in ga preko igre nauči fino motoričnih sposobnosti.

Čiščenje in shranjevanje: Igračo očistite z vlažno krpo, nato pa jo do suhega obrišite. Za čiščenje ne uporabljajte agresivnih sredstev za čiščenje in dezinfekcijo. Izdelek ni primeren za pranje v pomivalnem stroju. Ne sterilizirajte s paro.

Za varnost in zdravje vašega otroka – OPOZORILA!
Pred uporabo odstranite vse pritrdilne dele igrače in embalažo. Otrok naj se z igračo igra le pod nadzorom odrasle osebe. Pred vsako uporabo preglejte vse dele igrače. Ob prvih znakih poškodb ali drugih pomanjkljivosti prenehajte z uporabo. Shranite informacije o izdelku.