Deli in natisni

color #000000
color #000000

11.9.2019

Majhen dotik – velika ljubezen

Dotik je prvi stik z otrokom, naj bo ljubeč in popoln, naraven ter predvsem nežen. Otroška kože je namreč do petkrat tanjša in bolj občutljiva kot koža odraslih. Zato potrebuje nego z nežnimi, čim bolj naravnimi izdelki. 


 

BABY NATURAL Pena za dojenčke je namenjena vsakodnevnemu umivanju nežne otroške kože in lasišča. Nežna, vlažilna formula tvori bogato peno, ter omogoča brezskrbne razigrane trenutke nege, brez solzenja in draženja oči. Formula vsebuje skrbno izbrane naravne sestavine: BIO ognjič, bisabolol in eterično olje sivke, ki zaziblje malčka v miren spanec.

ZA NEŽNO OTROŠKO KOŽO

BABY NATURAL Pena za dojenčke ne vsebujejo parabenov, parafina, silikonov, SLS/SLES-a, barvil in je odišavljeni s hipoalergenim parfumom, zaradi katerega je možnost pojava alergij manjša.
Povsem nežna, a učinkovita formule je tudi dermatološko preizkušene, kar potrjuje, da jo odlikuje visoka toleranca do občutljive kože.


 

Afroditin nasvet

Po kopanju moramo osušiti kožo tudi na vseh pregibih (pod pazduhami, za ušesi, na pleničnem predelu …). Kože ne drgnemo, saj je dojenčkova koža še zelo občutljiva in tanka.

ALI STE VEDELI?

Pri razvoju izdelkov linije Afrodita BABY&KIDS so sodelovale mlade mamice, ki so z veliko mero zaupanja preizkusile izdelke na lastni koži in koži svojih otrok ter jih z zadovoljstvom uporabljajo pri vsakodnevni negi.