Deli in natisni

color #000000
color #000000

31.7.2019

Majhen dotik – velika ljubezen.

Dotik je prvi stik z otrokom, zato naj bo ljubeč in popoln, naraven ter predvsem nežen. Otroška kože je namreč do petkrat tanjša in bolj občutljiva kot koža odraslih. Še posebej občutljiv je hipolipidni sloj kože malčkov in tako koža bolj propustna za škodljive snovi iz okolja. 


 

Otroško kožo je potrebno negovati s koži prijaznimi in nežnimi izdelki, ki so ji posebej prilagojeni ter upoštevajo povečano vlago in nižjo proizvodnjo sebuma, vsebujejo pa čim manj nenaravnih primesi.

BABY & MOM NATURAL 100% naravno mazilo

Razvito v lastnih laboratorijih Kozmetike Afrodita z veliko mero ljubezni in odgovornosti do občutljive kože dojenčkov, otrok, nosečnic in doječih mamic. Pri razvoju so sodelovale mlade mamice, ki so z veliko mero zaupanja preizkusile izdelke na lastni koži in koži svojih otrok ter jih z zadovoljstvom uporabljajo pri vsakodnevni negi. 


 

Vsestransko 100% naravno mazilo je primerno za nego celotnega otrokovega telesa. Zagotavlja namreč bogato nego občutljive kože obraza in telesa, nudi zaščito pred mrazom in vetrom ter optimalno vsakodnevno zaščito pleničnega predela. Pri izsušeni koži je priporočljiv nanos na rahlo vlažno kožo po tuširanju oz. kopanju.
BABY & MOM NATURAL 100% naravno mazilo vsebuje 100% delež izjemnih naravnih sestavin: karité in kakavovo maslo, čebelji vosek, olja jojobe, kokosa in belega limnanta. Priporočeno in potrjeno je s strani dermatologov ter pediatrov, kar potrujeje, da ga odlikuje visoka toleranca do nežne in občutljive kože.