10.7.2019 iz Otrok

Bi znali pomagati dojenčku v stiski?

Staršem iz vse Slovenije nudimo možnost, da brezplačno obnovijo svoje znanje temeljnih postopkov oživljanja, odstranjevanja tujkov in nudenja prve pomoči dojenčkom in otrokom. 

5.3.2019 iz dm novičke

dm baby box – Paket dobrodošlice za bodoče in novopečene starše

Nosečnost in materinstvo je najlepše obdobje v vašem življenju, je pa tudi čas, ko se pojavi nešteto vprašanj.

5.3.2019 iz dm novičke

Ugodnosti za nosečnice in starše

Pripravili smo knjižico za nosečnice in knjižico za starše, saj vam želimo čudovito obdobje še polepšati in vam stati ob strani s posebnimi ugodnostmi. 

5.2.2019 iz Otrok

Mesečni nakupi prinašajo dodatne točke

Mesečni nakupi izdelkov za nego nosečnic, dojenčkov in otrok vam 10. v mesecu prinesejo dodatne active beauty točke na nakup izdelkov iz programa otrok.*

babylove

Kakovostne surovine, formule in sestavine vse otroške hrane, izdelkov za nego, plenic in drugih izdelkov za otroke babylove, ki jih pregledajo tudi strokovnjaki, zadovoljijo posebne potrebe občutljivih malčkov. Z izdelki babylove poskrbite za malčkovo in svoje dobro počutje.

Pampers


 

Nivea Baby

dmBio

Zdravje se začne v naših kuhinjah, pravilna prehrana pa nam da elana in energije za ves dan. Ker vam želimo ponuditi še več izbire izdelkov zdrave prehrane, vas na policah v prodajalnah dm pričakuje znamka ekološko pridelane hrane dmBio, ki bo poleg vašega zdravja razvajala tudi vaše brbončice.


 

SauBär

Sadni vonj izdelkov SauBär poskrbi, da dnevna nega in higiena nista nikoli dolgočasni. Zaradi izjemno blagih sestavin so izdelki še posebej primerni za nežno otroško kožo.