Deli in natisni

color #000000
color #000000

5.3.2019

Ugodnosti za nosečnice in starše

V tem razburljivem obdobju vam želimo stati ob strani z nasveti ter boni ugodnosti, s katerimi boste prejeli dodatne točke na svojo active beauty kartico in tako prihranili pri nakupu izdelkov v prodajalnah dm. Prav tako pa smo za vas pripravili ugodnosti pri nakupu drugih pomembnih pripomočkov, ki jih potrebujete za novega družinskega člana.


 

Ugodnosti za nosečnice

Vse nosečnice lahko Knjižico ugodnosti za nosečnice prevzamete na blagajni prodajalne dm. Ob tem obvezno priložite kartico ugodnosti active beauty. V obdobju od 5. 3. 2019 do 1. 3. 2020 ste upravičeni do ene Knjižice ugodnosti za nosečnice.

Ugodnosti za starše

Vsi starši, ki boste v aktualnem mesecu nakupili izdelke iz otroškega programa v vrednosti nad 15 €, boste 10. v naslednjem mesecu prejeli spletni kupon za prevzem Knjižice ugodnosti za starše. Kupon si je potrebno predhodno aktivirati na spletni strani www.payback.si. Vsak, ki izpolnjuje naveden pogoj, je v obdobju med 1. 3. 2019 in 1. 3. 2020 upravičen do ene Knjižice ugodnosti za starše. Kupon je viden vsem članom, ki so v svojem dm active beauty profilu podali soglasje za oglaševalske in tržne raziskave do zadnjega dne v predhodnem mesecu. Kupon je dodeljen le na active beauty kartico, s katero je bil dosežen pogoj za prejetje dodatne ugodnosti.