dm tek za ženske: tek zmagovalk

dm tek za ženske ni samo največja ženska športna prireditev v Sloveniji, ampak tudi prireditev, kjer je prav vsaka udeleženka tudi zmagovalka. Več na spletni strani dm teka za ženske. 

Dejstvo, da se dm teka za ženske vsako leto udeleži vedno večje število žensk, pomeni, da je prireditev dosegla svoj namen in to je spodbuda in zavestna odločitev za zdrav način življenja.

dm na štartu z odlično ekipo zaposlenih 

dm teka za ženske se vsako leto udeleži več kot 250 zaposlenih. dm še dodatno spodbuja zaposlene k udejstvovanju tako, da za svoje zaposlene prispeva startnino, treninge, majice in dm vrečko z najboljšimi izdelki lastnih in dobaviteljevih blagovnih znamk. Udeležba zaposlenih na dogodku poveča ekipni duh in spodbudi zavestno odločitev za zdrav način življenja in zdravje zaposlenih.

Vse v povezavi s tekom 

Uravnotežena prehrana in vsakodnevno gibanje sta recept za zdravo življenje. dm preko priprav in teka podpira tekačice s posebnimi športnimi izdelki in nasveti, ki omogočajo lažji trening in hitrejšo regeneracijo.

Energijske tablice, izotonični napitki, strokovni nasveti glede izbire tekaške opreme in športnega prehranjevanja so tako na dosegu vsakomur.  Naj bo pred, po ali med tekom:  dm ponuja  vsem tekaškim navdušencem veliko za njihov šport.