Deli in natisni

color #000000
color #000000

2.9.2019

Dobrodelna akcija zbiranja pleničk

Septembra v prodajalnah dm poteka dobrodelna akcija, ki bo razveselila mlade starše v finančni stiski, dojenčkom in malčkom pa zagotovila nemoteno odkrivanje sveta ter miren spanec.

 

Skupaj z vami in blagovno znamko Pampers bomo dobrodelni organizaciji Anina zvezdica podaril eno najpomembnejših potrebščin družin z dojenčki in malčki – pleničke. 

Iz majhnega zraste veliko
 

Blagovna znamka Pampers ima za svoje poslanstvo skrb za dobro počutje najmlajših. Ker je suha in mehka plenička osnova za miren spanec in dobro počutje, bo s pomočjo dobrodelne akcije v prodajalnah dm še nekaj več malčkov nemoteno raziskovalo svet ter odraslo v nadobudne male šolarje.

Uspešno sodelovanje z Anino zvezdico
 

Dobrodelna organizacija Anina zvezdica s hrano in drugimi življenjskimi potrebščinami že od leta 2009 pomaga družinam, ki so se znašle v socialni stiski. V času obstoja je s pomočjo prostovoljcev in dobrih ljudi pomagala že več kot dvesto tisoč družinam iz vse Slovenije.
Njena ustanoviteljica Ana Lukner Roljič je letos prvič postala mamica, zato potrošnjo plenic na družinski ravni razume tudi iz lastnih izkušenj. In ravno to je razlog, da se je brez oklevanja pridružila sodelovanju pri dobrodelni akciji zbiranja pleničk.
 


 

Donacija pleničk za družine v stiski
 

Otroci v povprečju porabijo šest plenic dnevno – novorojenčki nekaj več, malčki nekaj manj. V obdobju do kahlice to znese približno pet tisoč plenic oziroma več kot 1.000 evrov, kar je za nekatere starše precejšen zalogaj. Zato v septembru z nakupom kateregakoli izdelka Pampers donirate eno pleničko ter prispevate k dobrodelnosti tudi vi.


 

Dobrodelnost je nagrajena
 

Za svoj prispevek v dobrodelni akciji boste nagrajeni tudi kupci, saj ob vsakem nakupu Pampers izdelkov v vrednosti nad 15 evrov prejmete paket posebnih kartic za fotografiranje. Na voljo sta dva paketa – paket zvezdica in paket srček, s katerimi boste dodali piko na i vsem pomembnim, zabavnim in prisrčnim trenutkom ter ustvarili nepozabne spomine s svojimi »zvezdicami« in »srčki«. 

Želite pomagati širiti glas o dobrodelni akciji?
 

Objavite fotografijo s Pampers kartico za fotografiranje na svojih družbenih omrežjih in ji dodajte ključnike #ustvarjamospomine #pampersmame #aninazvezdica in #dm.
 

Aktivnost poteka od 03. 09. do vključno 30. 09. 2019.