Deli in natisni

color #000000
color #000000

25.3.2019

Obdarovanje mamic po slovenskih porodnišnicah na materinski dan

Ob materinskem dnevu smo z darili obiskali mamice v večjih porodnišnicah po Sloveniji. Pevka in mamica Hajdi Korošec Jazbinšek je obiskala porodnišnico Ljubljana in ob tem obdarila mamice s priročnimi izdelki. S tem smo izrazili dobrodošlico novorojenčkom, seveda v želji pomagati mamicam pri prvi negi in ljubeči skrbi za novorojenčka. Majhne pozornosti bodo deležne tudi mamice v porodnišnicah po vsej Sloveniji - v Mariboru, Postojni, na Ptuju, v Murski Soboti, Slovenj Gradcu, Novi Gorici, Brežicah, Trbovljah in na Jesenicah.


 

Ob obisku in obdarovanju Hajdi Korošec Jazbinšek, pevka, mamica in podjetnica dodaja: ''Kot mamica dveh fantov se spominjam prvih dni po porodu. Vsaka pomoč ali pozornost prideta prav, saj se ti odpira popolnoma nov svet. Začenja se novo življenjsko poglavje. Vesela sem, da lahko izkažem sama majhno pozornost in pozdravim nove člane, ki so prišli na naš svet.''


 

''V dm-u si prizadevamo mamicam ponuditi pester nabor izdelkov dm blagovne znamke ne le za nego in razvoj otroka, temveč tudi za njihovo lastno nego. Ob materinskem dnevu smo se odločili, da tiste ženske, ki so pravkar postale mamice, obdarimo z drobno pozornostjo in jim vsaj malo pomagamo pri njihovih korakih v svet materinstva,'' je o obdarovanju novopečenih mamic dejala Živa Jevševar, vodja nabavnega oddelka dm drogerie markt.


 

Zavedamo se, da materinstvo v modernem času ni lahek podvig. Mame morajo mojstrsko krmariti med različnimi vlogami v družbi in ostati ženske, partnerice, prijateljice in navsezadnje tudi hčerke svojim staršem. Vse prevečkrat pozabimo, da je dobra mama tista mama, ki je zadovoljna in zna poskrbeti zase ter prisluhniti svojim željam in potrebam, saj se le tako lahko posveča otrokom in partnerju.