Mednarodno uspešno podjetje

Podjetje dm drogerie markt je en največjih drogeristov v srednji in vzhodni Evropi. Podjetje je zastopano v 13 evropskih državah, v Sloveniji z 84 prodajalnami. Uprava delnega koncerna v Salzburgu je osrednja točka za Avstrijo in druge države srednje in jugovzhodne Evrope.

dm med kupci na 1. mestu

Nudimo približno 21.000 različnih izdelkov, med katerimi je preko 4.300 izdelkov naše lastne blagovne znamke. 33 lastnih blagovnih znamk z različnih področij - nege telesa, kozmetike, higienskih izdelkov, zdravja, otroka, korekcijskih pripomočkov, gospodinjstva, tekstila, foto storitev, živali, je že prepričalo na tisoče strank. Izdelke zlahka prepoznate po dm oznaki. Orientiramo se po kakovosti vodilnih blagovnih znamk v sortimentu, cenovno pa so ti izdelki okrog 30 % ugodnejši. Odlično razmerje med ceno in kakovostjo izdelkov naših znamk so prepoznali tudi uporabniki in jim podelili odlične ocene pri testiranjih v sklopu Zveze potrošnikov Slovenije in pri dm testiranjih.

Zadovoljni sodelavci

Trenutno dm Slovenija zaposluje več kot 700 sodelavcev. Koncern zaposluje preko 17. tisoč sodelavcev. Skupaj z Nemčijo dm nudi varno delovno mesto preko 59.000 sodelavcem.