Deli in natisni

color #000000
color #000000

Zabava v senci

Vsi kdaj pa kdaj na plaži iščemo senco. Sonce je že čudovito, ampak dobro je, da se za nekaj časa umaknemo v senčne predele plaže, morda v bar z dobro glasbo in tam nadaljujemo zabavo. Kljub temu pa v senci pa nismo povsem varni pred sončnimi žarki. Preživite popoldne v baru na plaži in se prepustite ritmom poletnih hitov - a pri tem ne pozabite na sundance zaščito pred sončnimi žarki.  


 

Tudi doma si je kdaj pa kdaj dobro narediti zabavo v senci. Predlagamo vam, da namesto klasičnega kosila pripravite poletni žar. Ob okusni hrani pa se vam bo prilegel poletni koktajl. Popolni poletni koktajl mora biti hladen, osvežujoč in seveda iz sezonskega sadja. Če imate zabavo za odrasle, mu lahko dodate kakšno izmed alkoholnih pijač, okusni pa so tudi brez alkohola.

Pripravite si osvežujoč limonin koktejl iz sestavin dmBio.

Potrebujete: 

  • Sok limone
  • Sok limete
  • dmBio ledeni čaj
  • dmBio limonin sirup
  • dmBio sladkor
  • Zdrobljen led


 

Sestavine zmešajte v vrču, dodajte dmBio ledeni čaj ali pripravljen sok iz dmBio limoninega sirupa. Tik preden postrežete, pa dodajte še zdrobljen led. Da bo koktajl imel še večji poletni pridih, kozarce pisano okrasite.
Najboljši del poletnega dneva je prav gotovo večer. Zrak postane nekoliko bolj svež, sončno pripeko pa zamenja sij lune in zvezd. Večerne poletne zabave so in!
Udeležijo pa se jih radi tudi insekti, ki nam najedajo živce. Ob večerni zabavi nikoli ne pozabite na svečo, ki bo odganjala nepovabljene goste, za dodatno zaščito pa uporabite sprej proti insektom.


 

Da boste nepovabljene goste sprejeli z nekoliko več dobre volje, predlagamo igrico.
Izdatno se popršite s sprejem za zaščito pred insekti in se s prijatelji odpravite na lov za kresničkami. Kdor jih našteje največ, je zmagovalec.