Deli in natisni

color #000000
color #000000

Purina ONE suha in mokra hrana za mačke

Vidno zdravje se začne od znotraj. Purina ONE izdelki imajo edinstveno formulo, katera vsebuje koristne ali ''dobre'' bakterije, ki znanstveno dokazano krepijo naravno obrambo Vaše mačke.
 


Purina ONE so razvili PURINA veterinarji in nutricionisti. Poleg koristnih bakterij vsebuje tudi vse ključne hranljive snovi, vključno z omega 6 maščobnimi kislinami, ki jih Vaša mačka potrebuje za zdravo življenje. Sestava izdelkov je zasnovana tako, da Vaši mački v telesu pomaga pri tvorbi naravnih protiteles, pri zdravi prebavi ter hkrati poskrbi tudi za njeno zdravo kožo in sijočo dlako.


 

Dostopen je širok asortiment PURINA ONE izdelkov z okusnimi recepturami in izjemno kakovostnimi sestavinami, ki pomagajo zdravju Vaše mačke skladno z njenimi potrebami, načinom njenega življenja in življenjskim slogom.

Naj Vaša mačka preizkusi Purina ONE izdelke že danes in lahko boste opazili vidne razlike v samo 3 tednih.

1. TEDEN: VISOKA RAVEN ENERGIJE IN VITALNOSTI

Raven energije in vitalnosti Vaše mačke bi se morala povečati zaradi kakovostne, popolne in uravnotežene Purina ONE prehrane.

2. TEDEN: BOLJ ZDRAVA PREBAVA*

Zaradi ustreznih virov vlaknin in visoke ravni prebavljivosti Purina ONE hrane boste opazili, da je blato vaše mačke malo in trdo.

3. SIJOČA DLAKA, ZDRAVA KOŽA IN SIJOČE OČI

Zaradi visokega deleža antioksidantov bo imela vaša mačka sijoče in zdrave oči.

*v primerjavi z izdelkom brez cikorije