Deli in natisni

color #000000
color #000000

18.8.2015

Nagradna igra Gillette

Jutranje britje predstavlja trenutek, ki ga ima moški samo zase. Pomembno je, da je ta čas v dnevu prijeten in izjemen. Za moške je hitro in natančno britje izjemno pomembno. Hitro britje in mehka koža – ali je to sploh mogoče?
 

Z izbiro izdelkov Gillette si boste zagotovili udobno, natančno in hitro britje. Veliko moških se po britju počuti neudobno. Srbeča koža in rdečina spreminjata jutranjo toaleto v pravo nočno moro.
 

Brivniki Gillette so zanesljiv način zagotavjanja gladke kože. Linija izdelkov za po britju zagotavlja udobnejše in prijetnejše počutje. Nič ni bolj zadovoljivo kot gladka koža po jutranjem britju. Natančno britje omogočajo izjemna rezila brivnika Gillette. Brivniki Gillette omogočajo hitro britje. Udobno in natančno britje vam je zdaj na voljo. Zadošča že nakup izjemnih brivnikov Gillette, ki pomagajo zmanjšati trenje in s tem zagotavljajo zaščito pred razdraženostjo kože.
 

Brivnik Gillette je popoln izdelek za sodobnega moškega s hitrim tempom življenja, ki je v vsaki situaciji rad videti dobro. V sodobnem svetu, ko imajo ljudje vse manj časa, Gillette omogoča vsakodnevno hitro britje.

Poletje, vespa in veter v laseh … To bi pa šlo, kajne?! 

Nakup brivnika Gillette Flexball, brivskih nastavkov Proglide ali brivske kozmetike Proglide vam lahko pripelje Vespo Primavero. Sodelujte v nagradni igri Gillette in poskrbite, da bo poletje gladko teklo! 


 


 

Nagrajenci nagradne igre Gilette 

Prejemnika nagrade Vespa Primavera sta:

1.      Andraž Obid

2.      Tomaž Turk

Prejemnika paketa izdelkov za britje sta:

1.      Martina Benčan

2.      David Kovačič


 

Čestitamo! Nagrajenci nagradne igre bodo obveščeni preko elektronske pošte. 

Splošni pogoji sodelovanja so vam na voljo TUKAJ.