Deli in natisni

color #000000
color #000000

27.7.2018

Balea pomaga v boju proti mozoljem

V času pubertete hormoni iz ravnovesja ne spravijo samo čustev – vsak najstnik je že imel težave z mastno kožo, ogrci in mozolji. S serijo izdelkov Balea Hautrein boste napovedali boj nečisti koži.


 

Čiščenje: učinkovito, vendar nežno

Prvi korak do sijoče polti je pravilna nega. Še posebej zvečer je pomembno, da s kože temeljito odstranite ličila, umazanijo in odvečno maščobo. Balea Hautrein gel za umivanje obraza proti mozoljem, z antibakterijskim učinkom, s salicilno kislino in cinkom, brez olja bo kožo očistil nežno, a učinkovito – cink in salicilna kislina zavirata delovanje bakterij in se aktivno borita proti nečisti koži. Ostanke nečistoč bo odstranil obrazni tonik. Čeprav ima alkohol razkuževalni učinek, pa ga ne bi smeli uporabljati, saj bo povzročil draženje vnetih predelov.

Takojšna pomoč: preprečevanje in prekrivanje

Mozolji se zelo radi pojavijo takrat, ko je najmanj potrebno. Ampak brez panike, saj obstajajo posebni izdelki za nujne primere. Balea Hautrein SOS gel proti mozoljem, s salicilno kislino s posebno antibakterijsko formulo hitro suši mozolje in preprečuje nastanek novih. Še posebej praktičen pa je Balea Hautrein korektor, saj mozolje in rdečico prekrije, istočasno pa preprečuje njihov nastanek.

Intenzivna nega: čiščenje in matiranje

Nečisti koži obraza morate vsaj enkrat do dvakrat na teden privoščiti masko za obraz. Salicilna kislina in cink pri negi kože veljata za zelo učinkoviti sestavini proti mozoljem in sta zato tudi glavni sestavini v Balea Hautrein toplotni maski za obraz proti mozoljem. Maska, ki globinsko čisti, pore očisti loja in jo matira, ne da bi jo izsušila. Nasvet: Za še boljši učinek si pred nanosom maske privoščite parno kopel, ki bo odprla pore.


 

Balea – lastna blagovna znamka dm drogerie markt

dm-ova znamka od leta 1995 ponuja cenovno ugodne in hranljive izdelke za nego in čiščenje kože in las – od nog do glave, za vse tipe in starosti. Tako kot večina blagovnih znamk dm so tudi izdelki znamke Balea proizvedeni predvsem v Nemčiji, redno pa preverjajo tudi njihovo kakovost