Deli in natisni

color #000000
color #000000

14.2.2020

Vsepovsod ljubezen

Drugačni, skupaj pa vseeno popolni: naslednji izdelki vam bodo še bolj polepšali današnji dan.

 

Naj bodo razlike še tako velike, ljubezen vedno najde pot. In velikokrat se izkaže, da nasprotja privlačijo

Ustnice, vredne poljubov


 

Začnimo s klišeji: na ta posebni dan poljubite tiste, ki jih imate najraje! Z mehkimi ustnicami so poljubi veliko slajši, torej je zdaj idealni čas, da jih oskrbiš. Najprej uporabi sladkorni piling za ustnice, da se boš znebila vseh odmrlih celic. Potem pa si, po potrebi, večkrat na dan nanesi Balea balzam za ustnice.


 

Omamen vonj in učinkovita nega


 

Najbolje je začeti dan z dišečo prho, ki nas prebudi. Vonji jagodičevja so še posebno živahni. Skupna prha je lahko uvod v romantičen dan. Za večer pa izberita nežnejše vonje in uživajta v prisotnosti en drugega.

Čutne ustnice ali zapeljiv pogled?

 


 

Ko gremo na zmenek, si običajno nadenemo zapeljivo rdečo šminko in pri tem sledimo zlatemu pravilu ličenja: poudarimo oči ali ustniceRdeča šminka, nude senčka, za konec pa še maskara, ki naredi pogled še bolj zapeljiv.

Vonj prave zaljubljenosti


 

Rože, čokolade in parfumi – klasična darila za valentinovo. Mi menimo, da je dišeče darilo odličen izhod v sili. Parfum je lahko tudi zelo osebna izpoved ljubezni. Če je dobro izbran izkazuje kako dobro poznaš svojo boljšo polovico.
In ko že obdaruješ nekoga drugega, zakaj ne bi sproti obdarila še sebe
 

Razvajajte se v soju sveč


 

Zakaj si ne bi tokrat vzela čas in uživala v skupnem razvajanju, ki si ga lahko letos pripravita kar doma v romantičnemu soju sveč. To lahko naredita s sproščajočo masažo si privoščita vročo kopel.