Deli in natisni

color #000000
color #000000

7.5.2019

Nova active beauty revija

Maj je pred vrati in z njim tudi že vonj po poletju. V novi številki active beauty revije vam predstavljamo lepotne trende, ki naznanjajo spremembe in korak izven cone udobja. Morda vas navdahnejo nasveti, kako do poletnega videza, primernega za mamo in hčer. Si želite, da vaši otroci preživljajo kakovosten čas svojimi starimi starši? Potem vas morda prepričajo lokacije za dopustovanje, prestavljene v novi številki revije. Nismo pozabili niti na sladkosnede, ki jih razveseljujemo z novimi okusnimi recepti.


 

Kakršna mama, takšna hči

Na prvih straneh active beauty revije smo pripravili predstavitev novosti letošnje pomladi. Glavna povezava med njimi pa je dejstvo, da ustrezajo tako mamam kot hčerkam, pri čemer pa lahko vseeno obe ohranita svoj individualni stil.

Sladka presenečenja

Pozna pomlad in zgodnje poletje nas razvajata z lepim vremenom in ravno pravšnjimi temperaturami za preživljanje časa na prostem. Da pa ob večerih ne boste zgolj srkali koktajlov, smo na straneh 38 – 41 pripravili okusna recepta za pomladno sladico. 


 

Počitnice treh generacij

Če želite okrepiti odnose med družinskimi člani, potem vam priporočamo, da se na počitnice odpravite skupaj. Vnuki bodo navdušeni nad družbo z babico in dedkom, starši pa si boste lahko na ta način resnično odpočili. S skupnimi počitnicami se obogatijo odnosi med družinskimi generacijami, saj vsi družinski člani začnejo spoznavati nove plati najdražjih in skupaj ustvarijo spomine, ki jih nikoli ne bodo pozabili. Na straneh od 42 do 45, smo pripravili predloge krajev za odlične družinske počitnice, pa naj vam bo všeč oddih na morju ali v gorah. 

Posnemajte otroke

Kljub temu, da vsi govorimo o tem kaj vse se morajo otroci naučiti in kako naj se zgledujejo po svojih starših, bi se prav vsi lahko marsikaj naučili ravno od otrok. Poslušajte jih in ne bojte postavljati vprašanja, saj kako se boste drugače naučili kaj novega.


 

Želimo vam čudovit prehod v poletje in uživajte ob prebiranju nove številke active beauty revije!
 

Naloži

Active Beauty maj 2019

PDF, 25MB