Deli in natisni

color #000000
color #000000

26.9.2019

Nova active beauty revija

Jesen je že potrkala na naša vrata, z njo pa pridejo tudi jesenske barve, ki se odražajo tudi v trendih ličenja, mode in pohištva. V novi izdaji active beauty revije vam predstavljamo najbolj priljubljene make up trende zadnjih nekaj desetletij, ki jih bomo letošnjo jesen spet videvali na modnih pistah. Ste za malo spremembe? Potem si oglejte različne izdelke in nasvete za striženje ter oblikovanje trendi pričesk. V novi številki revije lahko preberete kakšno moč ima smeh, znanstveniki namreč pravijo, da ljudje, ki se pogosteje smejijo, živijo dlje. 


 

New retro

Videzi, kot sta »Doll Eyes« ali »Disco Fever«, so klasika. Letošnjo jesen in zimo bomo na novo interpretirali trende iz preteklih obdobij. Na očeh bodo spet očarale zadimljene oči iz devetdesetih, neonska senčila iz osemdesetih ter bleščice iz sedemdesetih in velike trepalnice iz šestdesetih. New retro trend je predstavljen na straneh od 8 do 16. Z jesenjo pa prihajajo tudi novi trendi odtenkov, ki jih lahko pogledate na straneh 21 in 22. Zavihajte rokave in čopič v roko!


 

Sadni dan

Končno imamo sveže obrana jabolka in hruške, iz katerih lahko pripravimo okusne in zdrave jedi. Na straneh 46 do 49 smo za vas pripravili recepte, katerih glavna sestavina je sadje. Na strani 50 pa lahko preberete še intervju z Jasmino Hrastovec, avtorico bloga Minci kuha, ki je odgovarjala na vprašanja o prihodnosti prehrane in o ljubezni do kuhe, ki jo spremlja že od otroštva.

 

Smejte se

Kdor se smeje, dlje živi. A to ni edini razlog, zakaj bi se morali večkrat smejati. Srečen, nasmejan obraz namreč osreči tudi druge. Znanstveniki pravijo, da ljudje, ki si vsak dan nadenejo vesel izraz na obrazu, ne samo dlje živijo, temveč so tudi dlje poročeni. Kako smeh vpliva na življenje vseh nas si lahko preberete na straneh od 73 do 75.

Upamo, da boste z nasmehom na obrazu brali tudi novo izdajo revije active beauty.

Naloži

Active Beauty oktober 2019

PDF, px, 21MB