Deli in natisni

color #000000
color #000000

2.12.2019

Nova active beauty revija

Božič je praznik, ki ga slišimo, vidimo, vohamo, okušamo in celo občutimo. Da bo tudi letos tako, vam v tokratni izdaji revije active beauty svetujemo, kako lahko z majhnimi pozornostmi osrečite svoje najdražje. V praznični številki active beauty revije si oglejte tudi kako lahko božično vzdušje popestrite s prekrasnimi prazničnimi pričeskami in katere dodatke izbrati, da boste izstopali ob prav vsaki priložnosti. Praznični čas je čas miru, zato si vzemite čas za sproščujočo kopel ali kratko meditacijo. Predvsem pa se ne pozabite zahvaliti za vse, kar imate. Hvaležnost osrečuje. 


 

Praznični videz

Trendovske pričeske lahko oblikujete tudi čisto sami. Prednovoletni čas ponuja številne priložnosti, ob katerih si lahko vsakič omislite nekaj novega. Na straneh 9 do 14 lahko pogledate največje hite pričesk letošnje zime. Ker pa v prazničnem obdobju v roke radi vzamemo telefon ali fotoaparat in ujamemo lepe trenutke, si na straneh od 16 do 20 poglejte napotke, kako boste najlepše videti na fotografijah.


 

Drobne pozornosti za vse čute

Kateri praznik lahko slišimo, vidimo, vonjamo, okušamo in celo občutimo? Božič seveda! Naj ob letošnjem prazniku ljubezni svoja čutila razvajajo tudi vaši najdražji. Na straneh od 36 do 42 si oglejte, kako jih lahko osrečite. Svoja čutila pa razvajamo tudi s praznično hrano. Za vas smo na straneh od 48 do 75 pripravili božične recepte za pomarančni sufle, božično raco in za slastno kostanjevo juho. Dober tek!

 

Meditirajte

Med prazniki je pomembno, da se telesno in duševno sprostimo. Ni treba, da za meditacijo porabimo ure in ure. Vsakdanje življenje si lahko z njo olajšamo že v nekaj minutah. Pri meditaciji možgane treniramo, da se predajo brezdelju in bivanju v tišini. Kako lahko z meditacijo zmanjšamo stres in težave s srcem ter omilimo bolečine si preberite na straneh od 58 do 61. V tokratni številki revije pa bo na strani 70 nekdanji avstrijski menih, danes pa priznani psihološki svetovalec in avtor knjig o smislu življenja, Christoph Schlick, odgovarjal na težka življenjska vprašanja in kaj lahko naredite, da bi uresničil svoje strasti.

Želimo vam mirne in bleščeče praznike ter veselo branje nove izdaje revije active beauty.

 

Naloži

Active Beauty december 2019

PDF, px, 15MB