Deli in natisni

color #000000
color #000000

4.7.2019

Nova active beauty revija

Pred nami so poletni dnevi, polni tople energije in smeha. V novi izdaji active beauty revije smo vam pripravili nasvete za popolno poletno nego in zabavo na poletnih festivalih. Vas zanima katera sončna očala so v trendu? Potem si oglejte različne stile sončnih očal, prestavljenih v novi številki revije. Za trajnostno poletje pa smo vam pripravili izbor prikupnih izdelkov, ki jih lahko uporabljate znova in znova. V novi številki boste našli ideje za okusno poletno kosilo z domačega vrta, svetujemo pa vam tudi, kako goste očarati z domačim sorbetom in koktajlom.


 

Gremo na plažo

Ne glede na to, ali je do začetka vašega dopusta še več tednov ali le nekaj ur – s pravimi lepotnimi triki se bo potovanje začelo še lepše. Za vas smo na straneh od 26 do 30 pripravili nasvete kako do sijoče poletne polti, sijočih las, gladkih nog in svežih stopal.

Sončna moda za oči

Koliko sončnih očal potrebujejo ena ženska? Odgovor je preprost: dovolj! Saj tudi čevljev ne nosi vsak dan istih. Treba je kupiti takšna, ki se bodo podala lahkotnemu krilu, in takšna, ki si jih lahko nadene, ko nosi športno opremo. Takšna za na zmenek in takšna za v službo. Na strani 32 vam predstavljamo brezčasne modele očal, ki so na voljo tudi v dm prodajalnah.


 

Kaj vse ženske potrebujejo v enem dnevu?

Od pubertete do nosečnosti in vse do menopavze – vsako obdobje v življenju ženske ima drugačne potrebe po oskrbi z vitamini. Zaradi menstruacije, jemanja kontracepcijskih tablet in obremenjenostjo s službo in materinstvom ženske v vsakdanjem življenju potrebujejo zadostno oskrbo z mikrohranili. Na straneh od 52 do 55 vas čaka vse o vnosu pomembnih hranil za ženske.

Poletna osvežitev

Čas je za poletje, sonce in koktajle! Sadne pijače so kot nalašč za piknik, zabavo ali pa celo osvežitev v pisarni. Uživanje svežih živil, ki nam jih podari narava, je poleti mala malica, saj veliko sestavin raste neposredno pred našimi očmi. Na strani 36 boste našli idejo za okusno poletno kosilo z domačega vrta, svetujemo pa vam tudi, kako goste očarati z domačim sorbetom in koktajlom.

 

Želimo vam čudovito in brezskrbno poletje in uživajte ob prebiranju nove številke active beauty revije!
 

Naloži

Active Beauty julij 2019

PDF, 44MB