Deli in natisni

color #000000
color #000000

7.5.2019

Katalog maj 2019

Prihajajo toplejši meseci in zabava se je preselila na prosto. V Katalogu maj smo pripravili prve nasvete, kako poskrbeti za zaščito kože na soncu, poleg tega pa lahko v majskem katalogu najdete nasvete za tek – vse z namenom, da se boste resnično dobro pripravili na že 14. dm Tek na ženske. V katalogu predstavljamo tudi našo novo kampanjo Zavedaj se!, v kateri opozarjamo na pomembnost varovanja okolja. 


 

14. dm Tek za ženske

Sobota, 25. maj 2019 naj bo rezerviran za dm Tek za ženske. Ta se bo odvil že štirinajstič. Ne pozabite na prijavo, te sprejemamo do 18. 5. 2019 do 12. ure.

Aktualne ugodnosti

Maja smo za vas pripravili 25-kratne točke ob nakupu zobnih krem, 25-kratne točke ob nakupu izdelkov za nego nog in 25-krante točke ob nakupu izdelkov za depilacijo. 

Preprosto ugodno!

Na zadnji strani novega kataloga smo za vas tako kot vedno pripravili 6 izdelkov iz ponudbe Preprosto ugodno.

Spletni kuponi

V katalogu boste našli predstavljeno ponudbo 9 spletnih kuponov, in sicer 3 kupone za večkratne točke na izbrane izdelke določenih blagovnih znamk, 5 kuponov za večkratne točke na vse izdelke izbranih blagovnih znamk, dodali pa smo še 1 kupon za dodatne točke ob nakupu izdelka ...


 

Želimo vam maj, poln dogodivščin in predvsem lepih trenutkov!
Vaš dm
 

 

Naloži

Prelistajte najnovejši dm katalog Maj 2019

PDF, 4MB

Seznam prodajaln dm, v katerih so voljo izdelki kataloga MAJ označeni z *

PDF, 210KB