Deli in natisni

color #000000
color #000000

29.3.2019

Nepozabno doživetje z ogledom NBA tekme v Miamiju

V torek, 26. marca, smo skupaj s Kozmetiko Afrodita peljali več kot 80 udeležencev na sončno Florido, kjer smo skupaj navijali na edinstveni in nepozabni NBA tekmi med Miami Heat in Dallas Mavericks.


 

V Miami smo prispeli že 2 dni pred tekmo, zato smo si ga ogledali še pred velikim dogodkom. Z avtobusom smo prepotovali vse najznamenitejše točke živahnega mesta, občudovali čudovite peščene plaže, opazovali prepletanje stilov in si privoščili odmor v znameniti četrti Little Havana, kjer smo začutili utrip bližnje Kube. Odpravili smo se tudi v Nacionalni park Everglades, kjer smo občudovali aligatorje in se z Airboati popeljali globoko v močvirje. Pogumnim fotografijam z aligatorji smo dodali tudi tiste iz poležavanja na peščeni plaži, kjer je za zaščito pred soncem poskrbela Kozmetika Afrodita, in številne iz zabavnega skupnega druženja.


 

Včeraj smo navdušeno pričakali NBA tekmo med Dallas Mavericks in Miami Heat. Že na poti proti American Airlines Areni smo se ogrevali in vadili navijaške speve. Pred tekmo smo si ogledali ogrevanje zvezdnikov v prvih vrstah, po začetku tekme pa smo neutrudno spodbujali svoja rojaka, Luko Dončića in Gorana Dragića. Tekma je bila napeta in v spominu bo ostalo noro navijaško vzdušje. Zmagala je vročica iz Miamija, mi pa smo bili po tekmi zadovoljni in pod vtisom slovenskega NBA spektakla. Še posebej nas je navdušil pozdrav našega zlatega kapetana in skupno navijanje vseh Slovencev v dvorani.


Pred odhodom nas čaka še en dan za zadnje oglede, uživanje na plaži ali nakupovanje, potem pa se bomo z nepozabnimi doživetji vrnili v Slovenijo.