Deli in natisni

color #000000
color #000000

10.3.2019

Nova active beauty revija

Prvi sončni žarki že naznanjajo pomlad in z njo nove ideje, navdih in spremembe. V novi številki active beauty revije vam predstavljamo lepotne trende različnih dežel, pripravili smo vam tudi nasvete za pomladno ličenje.


 

Zakaj si ne bi letos privoščili dopusta že pred poletjem? Morda boste dobili navdih v novi reviji, kjer vam predstavljamo priljubljeno počitniško destinacijo v severni Afriki – Maroko, državo tisočerih obrazov in gostoljubnih domačinov.

Pozdrav pomladi

Tako kot cvetlice se tudi barve počasi prebujajo iz zimskega spanja. Naj vas pobožajo nežni pastelni toni. Na straneh 10-14 najdete štiri različne pomladne videze in nasvete za ličenje. Če pa želite nekoliko izstopati, pa si na strani 16, preberite kako z rdečo barvo dosežete močen in edinstven učinek.


 

Spomladansko čiščenje

Pomlad je pravi čas, da s kože, lasišča in las ostranimo škodljive snovi iz okolja. Začnimo to pomlad s sijočo kožo in lasmi. UV-žarki, droben prah, plini in dim kožo in lase močno obremenjujejo. Posledice teh škodljivih snovi se lahko kažejo kot prekomerno znojenje, zamašene pore in nečista koža. Na strani 33 vam svetujemo, kako v le nekaj korakih temeljito očistite kožo in lase.

Pogled v prihodnost

Pogledali smo tudi v prihodnost in se pogovarjali s strokovnjaki, ki se ukvarjajo z raziskovanjem sodobnih trendov. Vse kaže, da bo digitalizacija preplavila naše domove in vse sfere naših življenj. Življenje mnogih bo v prihodnosti samo še v virtualnem svetu. A razvoj digitalizacije nam bo vsekakor tudi olajšal vsakdan, tako bomo imeli čas, da se posvetimo hobijem, preživljamo čas s svojimi ljubljenimi in razmišljamo o filozofskih vidikih življenja. Več si lahko preberete na straneh od 46 do 51.


 

Želimo vam čudovit skok v pomlad in uživajte ob prebiranju nove številke active beauty revije!

 

Naloži

Active Beauty marec 2019

PDF, 33MB