Deli in natisni

color #000000
color #000000

5.3.2019

dm baby box – Paket dobrodošlice za bodoče in novopečene starše

Nosečnost in materinstvo je najlepše obdobje v vašem življenju, je pa tudi čas, ko se pojavi nešteto vprašanj in ko praktično »diplomirate« iz vsake stvari, ki naj bi jo potrebovali za novega družinskega člana. Je za nego dojenčkove kože boljše madljevo olje ali ognjičeva krema. Trdo milo ali pena?
 


 

Da vam ne bo potrebno izgubljati časa pri nakupu prvih izdelkov za nego dojenčka, smo za vse nosečnice in starše pripravili Paket dobrodošlice dm baby box. Paket vključuje 13 izdelkov za nego dojenčkov v vrednosti nad 20 €, bodočim in novopečenim staršem pa je na voljo za 9,99 €.
Zraven pa smo dodali še mehko presenečenje – unikatno d-Mimico.

d-Mimica

d-Mimica je nastala v sodelovanju s starši, njihovimi otroki in ljudmi iz ranljivih skupin, ki d-Mimice šivajo. Enostavna igrača spodbuja domišljijo otrok, se idealno prilagaja mali otroški roki, je primerna za vlečenje, sesanje in grizljanje. d-Mimica je pralna, narejena iz certificiranih varnih materialov. Vsaka dmMimica ima ročno naslikan unikaten obraz in je narejena v Sloveniji, šivajo pa jih ljudje iz težko zaposljivih skupin.

Rezervacije so zaključene!

Prvih 500 prijavljenih bo lahko svoj dm baby box v prodajalnah dm prevzelo že od 18. marca dalje. Izbrani so bili o prevzemu obveščeni preko elektronske pošte. Ostali prijavljeni pa boste o datumu prevzema naknadno obveščeni preko elektronske pošte. 
 


Od 4. aprila dalje bo dm baby box na voljo v vseh prodajalnah dm v omejeni količini.