Deli in natisni

color #000000
color #000000

5.3.2019

dm baby box – Paket dobrodošlice za bodoče in novopečene starše

Nosečnost in materinstvo je najlepše obdobje v vašem življenju, je pa tudi čas, ko se pojavi nešteto vprašanj in ko praktično »diplomirate« iz vsake stvari, ki naj bi jo potrebovali za novega družinskega člana. Je za nego dojenčkove kože boljše madljevo olje ali ognjičeva krema. Trdo milo ali pena?
 


 

Da vam ne bo potrebno izgubljati časa pri nakupu prvih izdelkov za nego dojenčka, smo za vse nosečnice in starše pripravili Paket dobrodošlice dm baby box. Paket vključuje pleničke Newborn, otroške vlažne robčke, mehčalec za perilo, hladilno mazilo za plenični predel, zaščitno mazilo za ritko, trdo milo za umivanje, vatirane zaščitne palčke za ušesa, silikonska duda, baby losjon, prsne blazinice, unikatno d-Mimico in kupončke za prevzem mineralne vode ter sadnega žepka.  

Skupaj 13 izdelkov v vrednosti nad 20 €, bodočim in novopečenim staršem pa je na voljo za 9,99 €. Na voljo v vseh prodajalnah dm v omejeni količini. 
 

d-Mimica

d-Mimica je nastala v sodelovanju s starši, njihovimi otroki in ljudmi iz ranljivih skupin, ki d-Mimice šivajo. Enostavna igrača spodbuja domišljijo otrok, se idealno prilagaja mali otroški roki, je primerna za vlečenje, sesanje in grizljanje. d-Mimica je pralna, narejena iz certificiranih varnih materialov. Vsaka dmMimica ima ročno naslikan unikaten obraz in je narejena v Sloveniji, šivajo pa jih ljudje iz težko zaposljivih skupin.