Deli in natisni

color #000000
color #000000

9.1.2019

Nova active beauty revija

Januar je čas, ko potegnemo črto in načrtujemo, kaj bi lahko v prihajajočem letu izboljšali. V novi številki active beauty revije smo vam pripravili nasvete kako se zaščitite pred mrazom in si okrepite svoj imunski sistem ter vam predstavili majhne navade, ki vam bodo koristile pri izboljšanju življenjskega sloga.
V letu 2019 vam želimo predvsem zdravja in srečnih trenutkov!

  

dm Akademija ličenja

Na strani 6 boste izvedeli, da je dm Akademija ličenja znova odprla svoja vrata! Vse ljubiteljice lepote se lahko tako ponovno prijavite na triurne delavnice s priznano vizažistko Jasno Oklešen, ki bodo potekale po celi Sloveniji. Da pa se na Akademijo že prej pripravite, smo vam na strani 8 pripravili štiri različne videze, s katerimi boste očarali ob vsaki priložnosti.


 

Okrepitev telesa

V zimskem času lahko hitro zbolite, zato je pomembno, da okrepite svoj imunski sistem. Na strani 50 boste našli živila, s katerimi boste ostali zdravi in polni energije. Zaradi nizkih temperatur nas pozimi tudi zebe, zato smo za vas na strani 26 zbrali nasvete, kako se lahko zaščitite pred mrazom.

Večerja je pripravljena!

Prazniki so mimo, sedaj pa je na vrsti čas za uživanje v dobri družbi. Ko boste naslednjič organizirali večerjo, gostom ponudite poznane jedi malo drugače. Na strani 36 smo zbrali tri brezmesne recepte, s katerimi boste očarali svoje goste.
Hrana in pijača ne združujeta le telesa in duše, ampak tudi celotno družino. Za kakovostno družinsko življenje so zato skupni obroki zelo pomembni. Na strani 40 si lahko preberete, kako pomembno je skupno uživanje obrokov za vaše otroke.


 

Naloži

Active Beauty januar 2019

PDF, 49MB