Deli in natisni

color #000000
color #000000

8.1.2019

Z novim zagonom uspešno proti uresničitvi novih ciljev in želja v letu 2019!

Pred nami je nov, nepopisan list. Prve vrstice smo že decembra zapolnili z obljubami, cilji ter željami, ki jih želimo uresničiti v novem letu. 


 

Najpogostejša želja oz. obljuba samemu sebi je prav gotovo bolj zdravo življenje. Da sami sebe ne bomo razočarali že po prvem mesecu novega leta in obupali nad idejo o bolj zdravem življenju, smo ne samo prvi katalog v novem letu, temveč tudi celoten mesec januar v prodajalnah dm, posvetili zdravi prehrani.
V katalogu najdete predstavljene različne skupine izdelkov (brez glutena, LCHF izdelke, športno prehrano itd.), ob nakupu izdelkov prehrane v vrednosti nad 15€ pa smo za vas pripravili simpatično darilo.

DmBio kozarec presenečenja

Z nakupom prehranskih izdelkov v skupni vrednosti nad 15€ boste na blagajni prejeli darilo - kozarec, ki bo na voljo v dveh različnih velikostih. V njem boste našli motivacijska sporočila, recepte za zdrave obroke, lepe misli in listke ugodnosti, prav tako pa nismo pozabili na sladko presenečenje, da bo razvajanje telesa in duha res popolno.


 

20-kratne točke na sortiment prehrane in prehranskih dodatkov

Ker želimo, da se naše ugodnosti skladajo z aktivnostmi v prodajalnah, smo v mesecu januarju pripravili 20-kratne točke na izdelke iz področja prehrane in prehranskih dodatkov (v aktivnost niso vključeni izdelki iz področja otroške prehrane).


 

Preprosto ugodno!

Na zadnji strani novega kataloga smo za vas tako kot vedno pripravili 6 izdelkov iz ponudbe Preprosto ugodno. 

Spletni kuponi

V katalogu boste našli predstavljeno ponudbo 11 spletnih kuponov, in sicer 4 kupone za večkratne točke na izbrane izdelke določenih blagovnih znamk, 6 kuponov za večkratne točke na vse izdelke izbranih blagovnih znamk, dodali pa smo še 1 kupon za 10-kratne točke na celoten nakup.

Želimo vam, da leto 2019 začnete z optimizmom, z željami po odkrivanju novega in predvsem z zadovoljstvom.
Vaš dm
 

Naloži

Prelistajte najnovejši dm katalog Januar 2019

PDF, 7MB