Deli in natisni

color #000000
color #000000

8.1.2019

Ob nakupu prehranskih izdelkov prejmete darilo

Mesec januar vsako leto prinese nove začetke, katerih sestavni del so tudi nove zaobljube. Nekatere ponavljamo vsako leto in jih nikoli ne uresničimo, spet druge si postavimo kot izziv ali cilj za novo leto.


 

Najpogostejša želja oz. obljuba samemu sebi je prav gotovo bolj zdravo življenje. Da sami sebe ne bomo razočarali že po prvem mesecu novega leta in obupali nad idejo o bolj zdravem življenju smo se odločili, da bomo v prodajalnah dm mesec januar posvetili zdravi prehrani in za vas pripravili motivacijsko darilo.

Ob nakupu izdelkov iz programa prehrane in prehranskih dodatkov v skupni vrednosti nad 15€, boste brezplačno dobili steklen kozarec za shranjevanje živil (aktivnost traja od 8.1. do 4.2. oziroma do razdelitve 3500 kozarcev). 

Večnamenski kozarec lahko uporabite za shranjevanje kosmičev, piškotov, kave, vanj lahko shranite sestavine za tortico in ga kot presenečenje podarite mami, prijateljici, sodelavki …, lahko pa ga uporabite kot hranilnik in vanj čez leto odlagate drobiž.


 

Ker pa vas z darilom želimo še bolj motivirati, smo vanj ˝skrili˝ motivacijska sporočila, nasvete, recepte, lepe misli, sladko presenečenje in listke presenečenja. Listki presenečenja skrivajo različne ugodnosti naših dobaviteljev: izdelki 1+1 gratis, večkratne točke ob nakupu blagovne znamke, večkratne točke ob nakupu določenega izdelka, kupon za gratis darilo itd ... 

Z aktivnostjo želimo ne zgolj spodbujati k bolj zdravemu načinu življenja, pač pa tudi povečati motivacijo za uresničevanje z zdravjem povezanim obljub.

Verjamemo, da je s pravo motivacijo in odločnostjo mogoče vse!