Deli in natisni

color #000000
color #000000

18.12.2018

Nova active beauty revija

Veseli december nas že razvaja s svojim prazničnim vzdušjem. Čeprav smo pričakali že prve snežinke in se je zunaj ohladilo, toplina prežema naše srce. V novi številki active beauty revije smo za vas poiskali praznične trende ličenja, oblikovanja pričeske in ideje, kako za praznike prenoviti tudi garderobo. Praznični duh naj prežame tudi vaš dom in praznično okrašeno mizo. Predvsem pa je bistveno, da poskrbite za majhne, srečne trenutke, ki jih boste ustvarili s pomočjo petih življenjskih nalog: ustvarjati, osamosvojiti se, ljubiti, dajati in verjeti. 


 

Popoln glamur

December je čas, da si tudi vi nadenete praznično garderobo. Trende ličenja bodo zaznamovale bleščeče ustnice in sijoč pogled, praznična pričeska pa naj bo preprosta, prepletena in brezčasna. Kako jo ustvariti, boste našli na strani 18. Nikar pa ne pozabite tudi na razvajanje. Zimski večeri dišijo po vaniliji, cimetu, mandljih, kakavu in medu. To so tudi glavne sestavine izdelkov za nego telesa, ki jih boste našli na strani 22. Kombinirajte jih s konceptom »slow beauty«, ki združuje harmonijo, naravnost in odgovorno ravnanje z lastnim telesom in pričarali boste dolgotrajno lepoto.


 

Čas za crkljanje

Poiščite navdih, kako praznično vzdušje vpeljati tudi v vaš dom. Na strani 24 poiščite ideje za opremo vaše dnevne sobe, ki bo postala prostor za sanjarjenje in uživanje. Piko na i pa bodo dodali praznični, a preprosti recepti na strani 36. Vsekakor pa si vzemite čas za zimske radosti, ki jih ponuja Slovenija. Ideje poiščite na strani 40.


 

Pot do sreče je lahko preprosta

Mnogi verjamejo, da osrečijo visok položaj v družbi, denar in privlačen videz. A resnica se skriva drugje. Raziščite pot do sreče na strani 44. Če pa vas pozimi mučijo mrzle noge, si preberite nasvete Branka Pirša, dr. med., na strani 58.

Želimo vam čarobne decembrske dni ter obilo užitkov ob prebiranju nove številke!

 

Naloži

Active Beauty december 2018

PDF, 8,09MB