Deli in natisni

color #000000
color #000000

29.11.2018

Osupljiva moč naravnih barv za lase

0 % kemikalij. Za razliko od sintetičnih barv ne odpirajo lasnih lusk, zato ne poškodujejo las. Ravno nasprotno – plast rastlinskih pigmentov las ne samo pobarva, ampak jih obenem tudi ščiti pred zunanjimi vplivi. Rezultat: zdravi, močni in sijoči lasje.


 

Z nekaj potrpežljivosti na začetku (predvsem pri zelo sivih laseh) boste z barvami za lase Radico – Colour Me Organic dosegali osupljive rezultate.


 

Na prodajnem mestu premišljeno izberite odtenek iz kataloga Radico. Katalog vključuje barvno karto s prameni las in fotografije modelov, ki predstavljajo posamezni barvni odtenek. Na prvi strani kataloga si oglejte tri korake za pot do uspeha – za kar se da najboljšo prvo uporabniško izkušnjo.

Pomembna dejstva

  • S popolnoma naravnimi barvami ne moremo posvetliti las.
  • Ko med naravnimi barvami izberemo odtenek zase, izberemo takega, ki je čimbližji naši naravni barvi las (ali temnejšega) ali pa takega, da prevladuje nad našo naravno barvo las.
  • Na končni rezultat vplivajo tudi lastnosti las, zato enak odtenek dvema različnima posameznikoma ne more enako pobarvati las.


 

Barvanje las doma je enostavno! Video posnetek si lahko ogledate TUKAJ.