Deli in natisni

color #000000
color #000000

29.11.2018

Katalog december

Končno je prišel najbolj prazničen čas leta, namenjen predvsem temu, da ga preživimo z bližnjimi, se umirimo in spočijemo. 


 

Oh ta darila!

Še vedno ne veste, kaj boste podarili prijateljici, fantu, staršem? Da si ne boste preveč belili glave, smo za vas v našem novem katalogu pripravili širok nabor idej za praznična darila.
Na spletni strani se lahko za pomoč obrnete tudi na našega dm pomočnika, ki vam bo zgolj z nekaj odgovori na vprašanja pomagal pri izbiri popolnega darila.
 


 

Če pa še vedno ne boste vedeli, ali je izdelek primeren, lahko na blagajni dm kupite darilno kartico in tako obdarovancu omogočite, da si kar sam izbere najprimernejše darilo.

Preprosto ugodno!

Na prvih straneh kataloga najdete predstavljene skrbno izbrane advente izdelke po najbolj prazničnih cenah prilagojene, da ustrezajo prav vsakemu od vas.
Na zadnji strani pa smo za vas tako kot vedno pripravili 6 izdelkov iz ponudbe Preprosto ugodno.

Prazniki za vse!

Ker želimo decembra pričarati še posebej veliko nasmehov na obraz, tudi letos že tradicionalno sodelujemo z jutranjo ekipo Radia 1 pri organizaciji 28-urnega dobrodelnega maratona. Da bomo res pričarali praznike za vse, z zbiranjem sredstev v prodajalnah dm pričnemo že 25 prazničnih dni pred maratonom.


 

Želimo vam čudovit zaključek leta in nepozabna praznična doživetja.
Vaš dm.


*Obveščamo vas, da je v katalogu december prišlo do napake v datumu trajanja aktivnosti 30x točke. Aktivnost velja od 29.11. do 28.12.2018. 

Naloži

Prelistajte najnovejši dm katalog December 1 2018

PDF, 18MB

Seznam prodajaln dm, v katerih so na voljo izdelki iz kataloga DECEMBER označena z *

PDF, 101KB