Deli in natisni

color #000000
color #000000

21.12.2018

Še obstajajo dobri ljudje: dm in ekipa Radia 1 zbrala neverjetnih 300.160 €!

Slovenci so se spet združili in pomagali številnim družinam, ki so bile pahnjene na rob preživetja. Čeprav zna biti usoda včasih kruta, se zaradi dobrih ljudi vedno najde žarek upanja. In tudi tokrat nam je uspelo!


 

Slovenci pokazali radodarnost

Danes ob 9. uri zjutraj je odlična ekipa Radia 1 zaključila dobrodelni maraton, ki je trajal neverjetnih 28 ur. Ekipa Denis Avdić Showa je s pomočjo dm-a in poslušalcev ter s svojim trdim delom za socialno ogrožene družine zbrala neverjetnih 300.160 €. In to brez spanja, v mrazu, tekle so solze, kljub temu pa je bilo veliko tudi smeha in dobre volje ter predvsem nepozabnih trenutkov. Prav tako pa so Slovenci še enkrat pokazali, da imajo veliko srce!
 


 

Dolgoletni ponosni partner dobrodelne akcije

V podjetju dm drogerie markt se lahko s ponosom pohvalimo, da smo že več let aktivni partner dobrodelnih aktivnosti. Za pomoč družinam v stiski smo z zbiranjem sredstev začeli že 26. novembra 2018. Za letošnji dobrodelni maraton pa smo pripravili še dodatno novost in sicer možnost doniranja poljubnega zneska kar v poslovalnicah dm. Za zaključek smo v dm drogerie markt donirali še dodatnih 10.000 €. Ta lepa gesta je samo še en košček mozaika, ki bo ljudem pomagala živeti lepše življenje in to je neprecenljivo.
 

dm in ekipa Radia 1 se zahvaljujeta vsem, ki so na katerikoli način sodelovali pri donacijah in dobrodelnem maratonu. Še obstajajo dobri ljudje .. Bodimo jim podobni!