Deli in natisni

color #000000
color #000000

6.11.2018

Katalog november

Kot nam na svoj način pove že izvirno slovensko ime listopad, mesec november prinaša spremembe. Narava menja svoje barve, mi pa se pripravljamo na tople večere v krogu družine in prijateljev. Medtem ko skupaj s svojimi ljubljenimi srkate vročo čokolado, topel čaj ali kakav in načrtujete decembrske zabave, poglejte v naš novi katalog in se pustite presenetiti.


 

Morda se vam zdi prehitro za praznične nakupe, mi pa vam s tem želimo samo prihraniti slabo voljo v decembrski gneči in naglici. Če bomo vso ˝delo˝opravili prej, bomo decembra lahko res uživali v prazničnem vzdušju in novoletni okrasitvi, posvetili pa se bomo lahko resnično pomembnemu. Vzemimo si čas zase in za tiste, ki so za nas pomembni. Posvetimo se jim, in jim povejmo, zakaj jih imamo tako radi.
Ker pa imamo tudi mi radi vas, vam v času trajanja kataloga (6.11. 2018 do 28.11.2018) ob nakupu parfumov ali darilnih setov v vrednosti nad 20€ podarimo modno verižico. Pohitite, akcija traja le do razdelitve 5000 kosov. 


 

Darilna kartica

Tudi letos lahko svoje drage razveselite z darilno kartico dm. Izberite med različnimi lepimi motivi in izberite točno tistega, ki vam je najljubši.

Darilni seti

Da prehitimo vso nadležno decembrsko gnečo in naglico, ki spremlja decembrske nakupe, vam ponujamo pestro izbiro prazničnih darilnih setov že v novembru. Tako se boste lahko decembra osredotočili na to, kar je res pomembno – preživljanje časa v krogu domačih in ljubljenih.

Spletni kuponi

V mesecu novembru smo že tradicionalno 10 raznovrstnim spletnim kuponom dodali še ekskluziven trend IT UP kupon.

Preprosto ugodno

Prav tako kot prejšnji mesec ponudbo izdelkov Preprosto ugodno sestavlja šest izdelkov, kjer vam ob nakupu enega, drugega podarimo.

Uživajte brez slabe vesti

Na 18. strani v katalogu lahko najdete recept za pripravo okusne Pirine tortice.


 

Želimo vam čudovit november!
 

 

Naloži

Prelistajte najnovejši dm katalog November 2018

PDF, 10MB

Seznam prodajaln dm, v katerih so na voljo izdelki iz kataloga NOVEMBER označena z *

PDF, 197KB