Deli in natisni

color #000000
color #000000

2.10.2018

Nova active beauty revija

Jesen je že potrkala na naša vrata, z njo pa tudi spremembe v trendih ličenja, nege in prehrane. V tokratni številki revije active beauty vam predstavljamo nove trende ličenja za vse starosti, pišemo o negi za moške ter predstavimo načine kako svojo kožo negujete brez onesnaževanja okolja. Predstavljamo pa vam tudi okusne in zanimive veganske jedi, ki jih lahko z lahkoto naredite sami.
 


 


Trendi ličenja in nege

Med trendi ličenja bodo prevladovali naravnost, svežina in zdrav videz kože. Na straneh 8-16 vam predstavljamo pet različnih trendov, s katerimi boste zablesteli ob vsaki priložnosti. Tudi moški morajo poskrbeti zase, zato si na straneh 28 in 29 preberite, kako urediti brado in katere gele za prhanje izbrati.

Izboljšajmo svet

Nega kože prihodnosti vključuje manj kemije, manj dodatkov in na splošno manj sestavin. Nenehno pa se tudi stremi k temu, da bi čim manj obremenjevali okolje. Več o novostih kozmetične industrije, ki so bolj prijazne do okolja, lahko preberete na strani 23. Oktober pa je tudi mesec boja proti raku na dojki, s katerim se opozarja na pomembnost zgodnjega odkrivanja bolezni in predstavi možnosti zdravljenja. Na strani 52 boste našli seznam dejavnosti in dogodkov, ki se bodo odvijali v sklopu boja.


 

Preizkusite nekaj novega

Kdo je rekel, da so veganske jedi zapletene in dolgočasne? Na strani 35 vam predstavljamo dva okusna veganska recepta, ki vas bosta prepričala o nasprotnem. Pomembno je, da si med delom vzamete odmor. Na strani 40 preberite, katere zdrave prigrizke lahko za malico jeste brez slabe vesti in katere preproste vaje lahko izvajate kar v pisarni.
 


 

Želimo vam razigrane in brezskrbne jesenske dni ter obilo užitkov ob prebiranju nove številke!

 

Naloži

Active Beauty oktober 2018

PDF, 15MB