Deli in natisni

color #000000
color #000000

2.10.2018

Katalog oktober

Krajši dnevi so nas že dodobra popeljali v jesen. Jutra nas prebujajo s svojim hladom in nas opominjajo, da prihaja hladnejši, a prav tako lep in čaroben del leta.


 

Še vedno dovolj tople popoldneve izkoristite za nabiranje gozdnih plodov in se ob hladnejših večerih sprostite s prijatelji ob toplem ognju. Morda se že takoj na začetku začnite pripravljati na zadnjo oktobrsko noč, ko bodo po domovih zagorele strašne buče in pohitite izbrati največjo in najbolj primerno za izrezovanje.
Želimo vam čaroben oktober!

Look

V novem oktobrskem katalogu vas čaka lepotno razvajanje v sklopu dm LOOK kampanje, kjer vam predstavljamo najbolj trendna ličila te jeseni. Na 14 straneh lahko najdete širok izbor različnih izdelkov, s katerimi boste lahko ustvarili zapeljive, morda drzne, ženstvene looke. Če pa boste sledili smernicam, ki so jih za vas v videih predstavile blogerke in vizažistke, vam zagotavljamo, da boste prišli do videza, ki ga želite. Poskrbeli smo, da bo pot do Youtube videov kar se da kratka, zato smo izdelkom priložili QR kode, ki vas vodijo neposredno do predstavitve izdelka.
Premierno predstavljamo novo blagovno znamko 183 DAYS by trend IT UP. Trendna, visoko pigmentirana in odštekana ličila bodo na policah prodajaln dm na voljo le 183 dni. Nato se bodo ličila zamenjala sočasno z novimi trendi.
Ker želimo, da sledite trendom in se navdušite nad novimi ličili, smo za vas v času trajanja kataloga pripravili aktivnost 25-kratnih točk na vso dekorativno kozmetiko, ki jih prejmete ob predložitvi svoje active beauty kartice.


 

Nepogrešljiv organizator za prave dame

Ker želimo, da je vaše življenje organizirano in da vam natrpani urniki ne jemljejo še več dragocenega časa, smo za vas ponovno pripravili nepogrešljiv organizator za prave dame.
V rokovnik boste lahko zabeležile urnik za rekreacijo in jedilnik, vse termine, ki jih ne smete pozabiti (kozmetičarka, ginekolog, frizer, zdravnik…), vodite lahko seznam posojenih stvari, plan varčevanja, zapišete svoje ideje za darila, v rokovniku pa najdete tudi prostor za načrtovanje zabave in še veliko drugega.
Rokovnik je lahko vaš ob nakupu ličil v skupni vrednosti nad 25 € in doplačilom 5 € na blagajni.


 

Preprosto ugodno

Prav tako kot prejšnji mesec sestavlja ponudbo izdelkov Preprosto ugodno šest izdelkov. V ponudbi najdete raznolike izdelke za vsakogar. Pri izdelkih Silan, Axe, Vademecum in to.to vam ob nakupu enega drugega podarimo. Ob nakupu toaletne vodice Naomi Campbell prejmete dezodorant v spreju gratis, v ponudbi pa imamo tudi set nagrobnih sveč v varčnem pakiranju 4+2 gratis.

Aktivnost večratnih točk

Ker imamo v mesecu oktobru dva pomembna dogodka – teden otroka in svetovni dan živali, smo našo ponudbo prilagodili tudi temu. V času trajanja kataloga prejmete ob predložitvi kartice active beauty 25-kratne točke na izdelke za živali in izdelke za otroka, poskrbeli pa smo tudi za aktivnost 20-kratnih točk na vso ponudbo hrane in pijače (izvzeti so prehranski dodatki).
 

Naloži

Prelistajte najnovejši dm katalog Oktober 2018

PDF, 10MB

Seznam prodajaln dm, v katerih so na voljo izdelki iz kataloga OKTOBER označena z *

PDF, 175KB