Deli in natisni

color #000000
color #000000

27.9.2018

Denis Porčič – Chorchyp poskrbel za nepozabno športno dogajanje

Na eni od dm brezplačnih športnih uric, ki potekajo v sklopu vseslovenske iniciative Rastemo s športom, se je mladim športnikom pridružil tudi športni as Denis Porčič – Chorchyp.


 

Sproščeno, športno, borbeno in predvsem pozitivno

Profesionalni borec in trener borilnih veščin je poskrbel za dodatno motivacijo otrok v Shotokan karate klubu Postojna: »Otroci so uživali, kot že dolgo ne. Z Denisom so opravili drugačen trening od poznanega in se pri tem neizmerno zabavali,« so povedali predstavniki kluba. Pravijo, da je bilo sproščeno, športno, borbeno in predvsem pozitivno ter z veliko smeha. Denis je prevzel ogrevanje ter odvodil trening tako, da so otroci preko izvajanja športnih aktivnosti izvedeli, s čim se znani športnik ukvarja. Na koncu so vsi skupaj naredili še nekaj vaj iz karateja. »Sledila so vprašanja otrok, slikanje, druženje, smeh in obilica dobre volje, da so otroci hoteli še in še. Res se je odvijala prava športna zabava s komičnimi in glasbenimi vložki Denisa Porčiča,« pravijo v klubu.


 

Zadovoljstvo vseh

11-letna Elma je povedala, da je bilo »ful dobro, zabavno, fantastično.« Navdušenja ni skrival niti Chorchyp: »Super je bilo, imeli smo se zares 'fajn', sem prav vesel.« Eden od staršev je dodal, da so otroka prijavili na dm športne urice zato, ker sta jim všeč projekt in klub, ki ga izvaja. Kasneje pa bo otrok lahko nadaljeval s treningi. »Več bi moralo biti takih projektov, ki spodbujajo mlade h gibanju in jih odvračajo od televizije in računalnikov. Velika pohvala podjetju dm,« dodaja. Dogajanje je razveselilo tudi glavnega trenerja kluba Hadisa Lišinovića: »Iniciativa podjetja dm Rastemo s športom je res odličen projekt, saj spodbuja otroke h gibanju in hkrati pomaga društvom pri njihovem razvoju. Odzivi tako otrok kot staršev so izredno dobri, saj so bile naše športne urice kljub poletnim dopustom vedno dobro obiskane. Vsekakor dobra poteza podjetja dm.«