Deli in natisni

color #000000
color #000000

28.8.2018

Katalog September

September, mesec, ki najavlja najbolj pisan čas v letu. Čas, ko se narava začne kazati v vseh svojih čudovitih jesenskih barvah in lepoti. Skladno z našim poslanstvom, želimo poudariti vse dobro prihajajočega časa, smo katalog september posvetili predvsem vsemu naravnemu in skrbi za okolje.


 

September je tudi mesec, ko se za mlade začnejo nova poglavja. Ob tej priložnosti želimo vsem osnovno- in srednješolcem čudovit vstop v novo šolsko leto, naj bo čarobno kot jesenske barve.

Big apple

Bliža se največja dogodivščina leta. Pridružite se nam in našim partnerjem ter s prijateljicami doživite SANJSKI NEW YORK. Z malce sreče lahko v Veliko jabolko potujete brezplačno. Le kdo si ne želi neverjetne #instafotke v božičnem ambientu New Yorka, nepozabnega potovanja s prijateljicami ali pa morda zgolj ˝šopinga˝na največjih razprodajah na svetu? Kako do vsega tega lahko vidite v našem novem katalogu.


 

ZPS test

Ponosni smo, da se naše lastne blagovne znamke na testih dobro izkažejo. Najnovejši izdelek, ki se je uvrstil v sam vrh in prejel oceno dobro (62) je detergent za ročno umivanje posode denkmit Ultra. V testu je sodelovalo 11 detergentov za ročno pomivanje posode in najvišja ocena sploh podeljena je bila dobro (64). Pohitite v naše prodajalne in si omogočite za čistočo skrbeti z najboljšimi.

Razvajajmo se z naravnim

V katalogu lahko najdete široko ponudbo naravnih izdelkov, z oznakami vegan in bio. Prelistajte in se razvajate z naravno kozmetiko ali pa se odločite za pripravo zdravega zajtrka z izdelki, predlaganimi v katalogu.

Razširili smo ponudbo izdelkov Preprosto ugodno!

Namesto do sedaj štirih izdelkov iz ponudbe Preprosto ugodno, boste v času od 28. 8. do 10. 9. našli kar šest izdelkov, kjer vam ob nakupu enega drugega podarimo, oziroma boste v primeru nakupa Max Factor kompaktnega pudra, prejeli gratis rdečilo za ustnice Colour elixir Cushion.
 

 

Naloži

Katalog September

PDF, 5,51MB

Seznam prodajaln dm, v katerih so na voljo izdelki iz kataloga SEPTEMBER označeni z *

PDF, 298KB